Изгрявайки на 18 март в земния знак Дева, пълнолунието през

...
Изгрявайки на 18 март в земния знак Дева, пълнолунието през
Коментари Харесай

Предстои най-мощното пълнолуние за 2022-ра

Изгрявайки на 18 март в земния знак Дева, пълнолунието през март 2022 година ще подчертае всичко, което би трябвало да бъде изчистено от сърцата ни.

Предстои някаква сериозна прочистваща магия, тъй че несъмнено ще желаете да знаете по какъв начин пълнолунието през март 2022 година ще повлияе на вашия зодиакален знак.

Овен

Грижиш ли се за себе си, Овен? Това пълнолуние желае да се увери, че графикът ви е безупречен и целите ви са под надзор. Уверете се, че си оставяте сила за вашето здраве, като си оставите задоволително време за сън, отмора и грижи за себе си. Работата е значима, само че не толкоз доста, че би трябвало да жертвате своето благоденствие. Подарете си малко отмора, написа zajenata.bg.

Телец

Освободете се от рестриктивните мерки си в този момент, Телец. Тази луна осветява желанието ви да се забавлявате. Вашите занимания и развлекателни действия заслужават известно време в светлината на прожекторите, тъй че излейте сърцето си в пристрастеностите си в този момент и просто следвайте вълнението си. Наслаждаването на удоволствието от живота постоянно е дейно потребление на времето.

Близнаци

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Време е за ранно пролетно разчистване, Близнаци. Разровете чекмеджетата си, почистете килерите си и съберете няколко кутии, цялостни със остарели отпадъци, които можете да дарите или продадете на ликвидация в двора. Освобождавайки физическата си среда от разсейващия хаос, вие ще можете да осветявате светлината си по-ярко и да фокусирате силата си върху задачите си.

Рак

Вашият обществен живот кипи под това пълнолуние, Рак, тъй че използвайте прагматичната сила на тази луна, с цел да организирате календара и връзките си. Отговорете на всички забавени имейли, свържете се с приятелите, с които сте желали да се свържете, и изчистете графика си от всичко, което не е положително потребление на времето. Ще се почувствате на върха, откакто подредите обществените си каузи.

Лъв

Време е да направиш равносметка на финансите си, Лъв. Това пълнолуние осветява настоящите ви активи и привички за харчене, тъй че е отлично време да прегледате банковите си извлечения и да ревизирате спестяванията си, с цел да видите къде се намирате. Като съберете някои числа и съставите пролетен бюджет, вие ще сте подготвени да се забавлявате и да се подготвите за лятото — тъй като лятото е вашият сезон в края на краищата!

Дева

Това е вашето годишно пълнолуние, Дева, тъй че до момента в който сте склонни да сте скромни, това е вашето време да откраднете светлината на прожекторите. Прегърнете увереността си в този момент и не се опасявайте да се изложите там. Хората възприемат вашата достоверност и неприкритост, тъй че елементарно ще се откроите от тълпата и ще оставите своя отпечатък в света.

Везни

Вероятно е бил претрупан месец с работа и други отговорности, Везни, тъй че това пълнолуние желае да забавите темпото и да се свържете с духовната си страна. Вместо да излизате или да записвате спомагателни часове на работата си, прекарайте уикенда в интроспекция. Някаква медитация, вана със свещи или обред на пълнолуние е тъкмо това, което лунният доктор е предложил.

Скорпион

Вашият тим поддържа ли напълно вашите цели и пристрастености, Скорпион? Това пълнолуние осветява дали екипажът ви в действителност е обвързван с вашите визии или не или хората, с които се обграждате, в действителност ви задържат. Облегнете се на връзките, които се усещат в сходство с вашата достоверност, и се дистанцирайте от всевъзможни обществени кръгове, които попречват творчеството ви.

Стрелец

Това пълнолуние бележи блестяща връхна точка, когато става въпрос за вашия професионален живот, Стрелец, тъй че направете някои щателни проекти, когато става въпрос за идващите ви ходове в кариерата. Въпреки че нормално предпочитате да предприемете по-спонтанен метод, мъгливото въздействие на Нептун върху силата на това пълнолуние е по-подходящо за правене на по-добре премислени проекти.

Козирог

Напоследък сте в действителност увлечени от дребните елементи, Козирог, само че това пълнолуние ви носи по този начин нужната смяна в вероятността. Отдръпнете се от нормалната си рутина и погледнете живота от птичи взор. Ежедневните ви взаимоотношения и условия поддържат ли вашите дълготрайни цели? Сега е време да извършите някои корекции, с цел да можете да завладеете по-високите си желания.

Водолей

В момента във вашия знак има куп значими планети, тъй че това беше огромен месец за гонене на задачите си и свързване с вашите стремежи. Но това пълнолуние желае да станете малко по-интроспективни. Какво се случва под повърхността, Водолей? Има ли нещо, което ви тежи или ви пречи да се почувствате свободни? Сега е моментът да се изчистите от секрети, виновност или прочувствен багаж.

Риби

Това е вашият сезон, скъпи Риби, тъй че слънчевите прожектори са били върху вас през целия месец - само че това пълнолуние слага акцента върху вашите взаимоотношения в този момент. Това е значим миг да разберете какво желаете и очаквате от партньорствата си. Обвързването с нещо или някого е ужасно, само че единствено в случай че е в сходство с това, което е в сърцето ви. Не вземайте сходни решения, без да ги обмислите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР