Изгряващата звезда на UFC в тежка категория Том Аспинал иска

...
Изгряващата звезда на UFC в тежка категория Том Аспинал иска
Коментари Харесай

Талантлив нокаутьор отново поиска бой с Багата

Изгряващата звезда на UFC в тежка категория Том Аспинал желае да се бие с Благой Иванов, предава mma.bg. В началото на месеца Том записа нова експресна победа с нокаут и навлезе в серия от 7 следващи победи с привършване. Той зае 11-то място в ранглистата и с помощта на неговото прогесиране Багата падна с 1 място в класирането.

Багата не е бил деен в клетката към този момент повече от година, тъй като го мъчат травми. Не е ясно по кое време и къде ще го забележим в осмоъгълника. Аспинал обаче е подготвен да го посрещне и споделя, че го следи от много време. Още през миналата седмица той съобщи, че би желал борба с българския войник.

Том е с връх 11-2 в ММА и печели всичките си победи с привършване, като 9 са с нокаут. Той не е губил с нокаут в кариерата си. Аспинал желае да се бие с всички и да заслужи късмет за купата.

Ето какво показа той за Иванов пред медиите:

" За къде да бързам? Сега съм на 28 години, а бойците от тежка категория се бият до 40 години. Искам да си заслужа пътя към върха.

Искам да надвивам тези момчета и да придобия опит. Не се пробвам да стигна върха, тъй като всички мислят, че съм добър, а по-късно да се окаже, че не съм.

Много бих желал да се удрям с Благой Иванов. Следя го отдавна. Има положителни борби, които се задават в тежка категория. Много от бойците в топ 15 към този момент са заети.

Те по този начин или другояче се бият между тях, тъй че евентуално няма да стане скоро, също така на следващия ден би трябвало да отида в болничното заведение, тъй като ме боли ръката.

Така че ще забележим какво се случва с това. Харесвам Благой Иванов. Мисля, че това е добра борба. Искам да си заслужа късмет за купата. Ще се опитам да се удрям с всички и да ги победя, а не да разгадавам единствено на реклами ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР