Изгряващата фолк звезда Доника е топ мацка, която е затрупана

...
Изгряващата фолк звезда Доника е топ мацка, която е затрупана
Коментари Харесай

Племенницата на Галена в компанията на много як здравеняк, но има ли нещо повече между тях?

Изгряващата фолк звезда Доника е топ мацка, която е затрупана от участия, а славата ѝ бързо се разнесе из цялата страна. Красивата брюнетка започва кариерата си с огромната помощ на своята известна вуйна - Галена. Именно с певицата Доника сътвори първия си шлагер, а в този момент обикаля по нощните заведения и кръчмите, които се пръскат по шевовете постоянно, когато тя има присъединяване.

Виж още: Тита наду устните още? Хейтъри нападнаха певицата за следващ път

Именно на такова събитие беше певицата, която забавлява студенти, само че бе в компанията на един много забавен мъж, който се слави също със сериозен гений, само че като национален артист. Двамата се щракнаха на стори в Instagram и наподобяват много близки, само че дано не прекаляваме - Доника и Анатоли Гавраилов са просто сътрудници и другари, а сред тях най-вероятно няма нищо повече. 

Феновете обаче си чакат нови песни от Доника, а последното парче на фолк принцесата е на пет месеца. Много е евентуално обаче, че ще има нова ария, с която да приключи 2021 година, а купоните да са още по-жестоки.

Виж още: Зима с Нина Добрев: Актрисата заведе гаджето на ски в Австрия, ще идва ли в България за Коледа? 

Колкото до Анатоли, то елементарно може да видите, че несъмнено не е от елементарните национални реализатори. Вечер пее по заведенията, а денем е фитнес инструктор. В свое изявление показа, че е почнал физическата си трансформация след сложен интервал с алкохол и бракоразвод. Днес обаче, както всички добре виждаме, от дълго време е надживял всичко от предишното.

Виж още: Мани от " Игри на волята " подкара мощна кола! Вдигна 300 км/ч. на автомагистрала

Изображение: https://www.instagram.com/donikamusic1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР