Изгряваща звезда на Демократическата партия се включи в надпревата за

...
Изгряваща звезда на Демократическата партия се включи в надпревата за
Коментари Харесай

Рок звезда на демократите влиза в надпреварата за Белия дом

Изгряваща звезда на Демократическата партия се включи в надпревата за Белия дом на идващите избори през 2020 година Бившият представител на Тексас в Конгреса БЕто О`Рурк разгласи, че се кандидатира за номинацията на своята партия за президент.

Дали Бето О`Рурк ще е рок звездата на демократите в акцията 2020, както мнозина се надяват - претендентът занапред би трябвало да покаже в идващите месеци пред гласоподавателите.

Той разгласи упоритостите си за Белия дом във видеопослание, в което дефинира моментът на тестване като опция за страната.
Бето О`Рурк, претендент за президент от Демократическата партия: Предизвикателствата от взаимосвързаните рецесии в нашата стопанска система, народна власт и климат, в никакъв случай не са били по -големи. И те или ще ни обхванат, или ще ни разкрият опция да разгърнем гения на Съединени американски щати.
Роден в Ел Пасо, Тексас, 46-годишният О`Рурк беше неосезаем в ролята си на конгресмен. Но притегли погледите с акцията си за Капитолия предходната година против републиканеца Тед Круз, от който загуби.

С инерцията от този момент О`Рурк стартира неотложно обиколка за срещи лице в лице с гласоподавателите - от основния щат Айова. Тексасецът е твърдо срещу построяването на стена по границата с Мексико.

Но до момента в който стигне до заветния миг да завоюва номинацията на партията,е бори за поста, той би трябвало да се пребори с останалите дузина кандидати. Сред искащите да се изправят против Доналд Тръмп са други огромни имена измежду демократите - Бърни Сандърс, Джо Байдън, Камала Харис, Елизабет Уорън.
 Изгряващата звезда на демократите Бето О'Рурк се кандидатира на президент на Съединени американски щати Изгряващата звезда на демократите Бето О'Рурк се кандидатира на президент на Съединени американски щати
Бившият конгресмен от Тексас Бето О'Рурк ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати на изборите през 2020 година, разгласи самият той пред локална телевизия в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР