Изграждането отне повече от две години, но днес Starbucks ще

...
Изграждането отне повече от две години, но днес Starbucks ще
Коментари Харесай

Starbucks стъпва за първи път в страната на еспресото

Изграждането лиши повече от две години, само че през днешния ден Starbucks ще отвори първото си заведение в Италия. За да впечатли жителите и гостите в страната на еспресото, компанията ще постави доста повече старания, в сравнение с по останалите места в света, предава BBC.

Обектът с под, затрупан с мрамор, ще предложи " спектакъл от печене на кафе, пивоварство и миксология ", както и коктейли, пица и сладолед. Местният бизнес не е впечатлен и споделя, че не се опасява от конкуренцията, наблягайки, че висококачествено кафе към този момент се предлага в района.

Federazione Italiana Pubblici Esercizi (FIPE), която съставлява питейните заведения и заведенията за хранене в страната, споделя че всичките 149 154 кафенета в Италия оферират добра договорка, искайки единствено приблизително по едно евро за еспресо.

Starbucks пък показват, че обектът в Милано е умислен като отдаване на респект към кафе културата в Италия. Но до момента в който материалите и уменията са локални, новият обект сигурно е част от международните упоритости на веригата.



С размер към една трета от футболно игрище, той се намира в историческата постройка на пощата в Милано покрай катедралата Piazza Cordusio и третият от новия вид кафената, като другите две са в Шанхай и Сиатъл.

Традиционните кафенета в Италия оферират да изпиете едно еспресо небрежно и постоянно на крайник. Starbucks се надява да може да предложи освен това.

Клиентите могат да станат очевидци на целия развой по приготвянето на кафето, а също така компанията ще предлага и сладкиши, пица и сладолед.

Компанията има над 28 хиляди обекта по света, само че това е първият в Италия. Местните хора обаче одобряват новината без изключително вдъхновение. " Опитвал съм кафето на Starbucks и сигурно ще продължа да пия италианско ", споделя Джулия Бригенти, която живее в Милано.

Италия е 78-мият пазар на компанията, а откриването на обекта в Милано идва цели 20 години, откакто веригата стъпи за първи път в Европа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР