Изграждането на втори етап от велоалеята стартира през тази седмица.

...
Изграждането на втори етап от велоалеята стартира през тази седмица.
Коментари Харесай

Стартира изграждането на втори етап от велоалеята в Асеновград

Изграждането на втори стадий от велоалеята започва през тази седмица. Трасето обгръща сектора от моста на ул. " Васил Левски " до градски басейн и е с дължина 280 метра. Предвижда се трасето да минава върху съществуваща алея сред съществуващият колектор и спортна площадка.

Велоалеята е с габарит 2,50 м., като включва две ленти за придвижване по 1 м. и бордюри двустранно по 0,25 м. Строителните дейностите, които ще се извършат са – изкопни работи, ремонт на съществуващи бордюри, монтаж на жълти бетонови линии, асфалтиране и други съпътстващи действия. Движението ще бъде в двете посоки, ще бъде направено с по този начин наречения пъстър асфалт.

Предвижда се до 15 септември строителството по велоалеята да е завършило, при съблюдаване наредбите на настоящата нормативна уредба и техническата спецификация. Чрез велоалеята ще се обезпечи сигурност и улеснение при напредването на участниците в градското придвижване – пешеходци, велосипедисти.

 Стартира построяването на втори стадий от велоалеята в Асеновград Стартира построяването на втори стадий от велоалеята в Асеновград Източник: Община Асеновград
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР