Изграждането на нова детска ясла в Тракия е важна задача,

...
Изграждането на нова детска ясла в Тракия е важна задача,
Коментари Харесай

Георги Гатев, ГЕРБ: За нова детска ясла ще работя от първия ден

Изграждането на нова детска ясла в „ Тракия ” е значима задача, която стои пред претендента за кмет от ГЕРБ на най-младия пловдивски регион Георги Гатев.

„ Най-хубавото е, че в „ Тракия ” има отредени общински терени за детски заведения. Едно такова място е сред зоните А10, А11 и А12 ”, съобщи претендентът на ГЕРБ за областен кмет.

Само броени дни ни разделят от откриването на най-новата детска градина в „ Тракия ”. След като тя одобри своите ученици, ще създадем разбор, само че първичните данни демонстрират, че за всички малчугани от региона ще има места в градините. За това предпочитано ще работим за детска ясла ”, съобщи Георги Гатев

Той акцентира, че ще има последователност и надграждане на постигнатото от Костадин Димитров и неговия екип.

За това и ще поддържа с всички сили работата за създаване на постройка на Математическата гимназия.

„ В последния си управнически мандат кметът на „ Тракия ” и сегашен претендент за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров направи предложение, което бе признато единомислещо от Общинския съвет и което отреди имот от 32 декара в региона за градеж на образцовото учебно заведение ”, сподели още Георги Гатев.

В програмата на ГЕРБ има заложени доста планове за най-младия регион – за многоетажен паркинг, за Околовръстното, за парк „ Кан Крум ” и други, които могат да бъдат осъществени със взаимната работа на Община Пловдив с кмет Костадин Димитров и регион „ Тракия ” с кмет Георги Гатев.

На балотажа тази неделя – 5-ти ноември, подкрепете екипа ни с № 7 в двете бюлетини!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР