Изграждането на нов мост над река Дунав при Русе няма

...
Изграждането на нов мост над река Дунав при Русе няма
Коментари Харесай

Областният на Русе: Стотици фирми фалираха заради опашките по „Дунав мост”

Изграждането на нов мост над река Дунав при Русе няма опция, защото настоящето оборудване не може да смогне на големия трафик. Това съобщи в ефира на bTV регионалният шеф Галин Григоров.

„ За последните няколко години стотици компании от района – транспортни и спедиторски, банкрутираха поради невъзможността да минават за обикновено време „ Дунав мост”, уточни той.

По думите му районът е изостанал инфраструктурно, като точно мостът е и причина трансграничните връзки с Румъния да не са на задоволително положително равнище: „ Ние сме щастливи, когато колоната е под 5-6 километра”.
Недоволни водачи затвориха „ Дунав мост 2 ” Те стачкуваха против бавното прекосяване през пункта
Григоров означи, че тематиката е коментирана и с управляващите в северната ни съседка, които също са на мнение, че е необходим нов „ Дунав мост”.

Той беше безапелационен, че все още проблем с африканската чума по свинете на наша територия няма. От румънска страна за болестта е пристигнала информация още през март, като оттогава у нас е затегнат контролът, а съществени ограничения са взети и от другата страна на Дунав – в Гюргево.

Галин Григоров, който е номинация на Вътрешна македонска революционна организация, е на мнение, че трусовете в „ Обединени патриоти” няма да разбият обединението и те са просто „ взаимоотношения сред личности”.
Скандал в стаята на Патриотите в Народното събрание Волен Сидеров твърди, че Валентин Касабов го е бутнал, той отхвърля
„ Още при влизането ни във властта ясно си дадохме сметка, че избрани маргинали и опозицията ще нападат по-малкия сътрудник в ръководството, което е по-лесният вид. Отношенията сред някои хора в обединението са от години и те не са загадка за хората”, означи регионалният шеф, като съпостави обстановката в „ Обединени патриоти” с тази в семейство, където има както раздори, по този начин и сдобрявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР