Изграждането на газопровода “ е във висока степен на готовност,

...
Изграждането на газопровода “ е във висока степен на готовност,
Коментари Харесай

Москва убедена, че Северен поток 2 ще бъде завършен

Изграждането на газопровода „ “ е във висока степен на подготвеност, той ще бъде приключен, защото европейските сътрудници се интересуват от него.
Това съобщи в изявление за телевизия „ Русия-24 ” вицепремиерът Александър Новак.
 Дания приема Северен поток – 2 Дания приема " Северен поток – 2 "
Дания отдръпна политическите си възражения за построяването на газопровода " Северен поток – 2 " в изключителната ѝ икономическа зона...
„ Северен поток 2 ” е план, който е във висока степен на подготвеност. Това е търговски план, в който нашите задгранични сътрудници, европейски сътрудници, се интересуват най-вече от доставката на мощно екологичен източник на сила. Убеден съм, че „ Северен поток 2 ” ще бъде приключен, още повече че през днешния ден към този момент се вземат ограничения за неговото довеждане докрай “, сподели той.
Новак означи, че обсъжданите наказания за този план са негативни за комерсиалните планове. " Ще бъде належащо по някакъв метод да се пригодим, в случай че такива ограничения се подхващат от страни, които се пробват да спрат осъществяването на сходни планове. Има такива ограничения, ние ще продължим да работим, както сме работили в тези условия ", добави той.
Проектът " Северен поток 2 " включва построяването на две линии на газопровод с общ потенциал 55 милиарда кубически метра годишно от съветското крайбрежие през Балтийско море до Германия. Към днешна дата газопроводът е приключен на 93%. Работата беше прекратена през декември 2019 година, откакто швейцарската компания Allseas изостави полагането на тръби заради вероятни американски наказания. Година по-късно обаче, на 11 декември, работата се възобновява.
На 23 декември Ройтерс, базирайки се на високопоставени източници в администрацията на президента Доналд Тръмп, разгласи, че администрацията на Съединени американски щати възнамерява да вкара нов пакет наказания против плана „ Северен поток 2 “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР