Изградихме вече напълно 100% инженерното възпрепятстващо съоръжение. Това каза министърът

...
Изградихме вече напълно 100% инженерното възпрепятстващо съоръжение. Това каза министърът
Коментари Харесай

Министър Радев: Оградата по границата на 100% е изградена


Изградихме към този момент изцяло 100% инженерното възпрепятстващо оборудване. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

„ Сега се опитваме да го надграждане и сме траяли, в този момент в действителност възвръщаме част от системите, които не работеха. Продължаваме, в това число с европейските средства, тази европейска помощ за надграждане със съответните сензори, датчици, камери, каквото е належащо нашата ограда”, съобщи той.

Областните шефове, по думите му споделили: Да построена е. „ На моя въпрос, единствено преди три дни бяхме на среща при вицепремиера, те споделиха: Да построено е. Остава да бъде предадено по процедурата на МВР”, съобщи Радев.

На въпрос за оставката, която му беше поискана през днешния ден от водачът на Българска социалистическа партия, на брифинг в Министерство на вътрешните работи Радев сподели: Мен тук ме назначава и ме освобождава министър–председателят да се отнесе към него, особено за оставката.

За вчерашната пукотевица в кв. Лозенец, вътрешният министър уточни, че е открито на кой е револверът и че не е стрелял притежателят. В

алентин Радев се срещна със словашкия си сътрудник Роберт Калиняк. Министърът на вътрешните работи на Словакия е на посещаване у нас по покана на българския си сътрудник. Двамата разискаха положителни практики в подтекста на идното българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР