Изградената от президента Владимир Путин държава един ден ще се

...
Изградената от президента Владимир Путин държава един ден ще се
Коментари Харесай

Навални: Путинова Русия някой ден ще се срине. Заедно с продажния постсъветски елит

Изградената от президента Владимир Путин страна един ден ще се разпадне дружно с постсъветския хайлайф, който е подкупен, жаден за власт и лицемерен, съобщи намиращият се в затвор руски опозиционен политик Алексей Навални, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" В нашата страна полигамните се трансфораха в консерватори. Членовете на Комунистическа партия на Съветския съюз (Комунистическата партия на Съветския съюз) в този момент са православни. Собствениците на " златни паспорти " и офшорни сметки в този момент са нападателни патриоти ", съобщи Навални в обява в обществените мрежи, оповестена благодарение на негови поддръжници.

" Лъжи, неистини и единствено неистини. Тя ще се срине и ще се разпадне. Държавата на Путин не е жизнеспособна. Някой ден ще погледнем натам и него няма да го има. "

Опозиционерът си завоюва възхищението на разграничената съветска съпротива за това, че през 2021 година непринудено се завърна в Русия от Германия, където се лекуваше от хипотетичен опит за нападение против него посредством отравяне, отговорност за което без да желаеха признаха сътрудници на ФСБ. 

При завръщането си той незабавно беше вкаран в пандиза. От килията той изясни за какво се е завърнал с ясното познание, че съветските управляващи имат намерение да го арестуват.

" Аз имам своята страна и своите убеждения. И не желая да се откажа от страната си или от убежденията си ", обяви тогава Навални.

" Не мога да предам нито първото, нито второто. Ако убежденията ти костват нещо, би трябвало да си подготвен да ги отстояваш. И в случай че е належащо, да направиш жертви. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР