Изготвен е проектът за изграждането на общинска автогара във Враца,

...
Изготвен е проектът за изграждането на общинска автогара във Враца,
Коментари Харесай

Радост! Враца ще има модерна автогара

Изготвен е планът за построяването на общинска автогара във Враца, оповестиха от локалната администрация.
Преди стартирането на ремонтните действия, следва позволение от страна на Национална компания “Железопътна инфрастурктура” за построяването на спиркови навеси. Автогарата ще обслужва междуселищните линии, както и градска линия 9.
Модерната постройка ще бъде ситуирана в непосредствена непосредственост до ЖП гарата. Предвижда се обособяването на чакалня за пасажери, билетни каси, санитарни възли, помещение за майки с деца, заведение за бързо хранене, както и помещение за търговия.
Проектът включва построяването на три стоянки за паркиране на рейсове, като всичките ще са покрити от заслон. На покривните плоскости ще бъдат инсталирани фотоволтаични панели, които ще обезпечават електрическа енергия за автогарата.
Прилежащите площи ще бъдат реконструирани и облагородени, като това включва - замяна на настилките, ново улично осветяване и озеленяване.
Проектът е на стойност от 400 000 лева, като ще бъде осъществен със средства на “Тролейбусен транспорт”.
Към сегашния миг сдружението употребява автогара чартърен, за което заплаща месечно към 5 000 лв.. С обезпечаване на лична постройка, тези средства ще бъдат вложени в подобряването на публичния превоз на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР