Изгорелият преди време апартамент на клошарка все още е опасен.

...
Изгорелият преди време апартамент на клошарка все още е опасен.
Коментари Харесай

Опасно! Жилище в Кючука ръси стъкла върху минувачите

Изгорелият преди време апартамент на клошарка към момента е рисков. На това сигнализира пред Марица.бг пловдивчанката Марияна Пенчева.

Жената нивее в блока на бул. „ Никола Вапцаров “ 111, където преди три години бе опожарен апартаментът на стара вехтошарка. От изоставеното жилище обаче не престават да падат  стъкла върху главите на минувачите.

Ето целия сигнал, изпратен до Марица.бг:

Здравейте,

желая да споделя с вас случай, който се случи през вчерашния ден - 18.03.2018 г на бул Никола Вапцаров № 111.

На 10.06.2014 г на шестия етаж на входа се възпламени апартамент на клошарка, за което вие писахте във вашия вестник. Апартаментът продължава да е ненаселен и да е цялостен с отпадъци. Стъклата на прозорците откъм улицата, където минават голям брой хора, бяха счупени. Вчера, в резултат на мощния вятър, те се пръснаха и се посипаха както на моя перваз, по този начин и на тротоара, където по принцип минават много хора. Голям шанс е, че тъкмо по това време не са минавали хора. Пострадали са единствено няколко коли на живущи във входа. Парчетата стъкла се пометоха от живущите, само че остава въпросът кой ще бъде отговорен, когато другите стъкла паднат и изпод минава човек и се случи най-лошото?

Прилагам фотоси за доказателство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР