Изгонването на Джордж Сантос от Конгреса е било грешка, според

...
Изгонването на Джордж Сантос от Конгреса е било грешка, според
Коментари Харесай

Конгресменът Кевин Маккарти казва, че изключването на Джордж Сантос е било грешка, казва, че опозореният пол е заслужил деня си в съда“

Изгонването на Джордж Сантос от Конгреса е било неточност, съгласно някогашния ръководител на Камарата на представителите Кевин Маккарти, който би трябвало да да се пенсионира от камарата до края на годината.

„ Бих предпочел друго наказване за него “, сподели Маккарти, който беше отвън града по време на изключването на Сантос на 1 декември и не гласоподава.

Опозореният пол на Лонг Айлънд трябваше да може да „ изкара деня си в съда “, преди Камарата на представителите да предприеме дейности, добави Маккарти.

Порицание — като неотдавна даденото на конгресмен Джамал Боуман за нелегално изваждане на пожарна тревога в къщата — би било по-подходящо, сподели калифорнийският републиканец.

Бившият представител, който в този момент е на прощална медийна обиколка, сподели, че е получил приветствени позвънявания и известия от международни водачи и високопоставени изпълнителни шефове. Но един човек, с който не се е чувал, е неговият заместител, актуалният ръководител Майк Джонсън.

„ Той не се е обаждал за с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР