Изгонените 70 руски дипломати са на път да се превърнат

...
Изгонените 70 руски дипломати са на път да се превърнат
Коментари Харесай

Мирчев: Депутатите научиха притеснителни подробности за мащаба на руската агентура у нас

Изгонените 70 съветски дипломати са на път да се трансфорат в легенда, съвсем като " британските водачи " от " Ало, ало ". Това написа депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев в своя Фейсбук профил.

Той показва 10 съществени извода, " някои от които са много притеснителни ".

Мирчев счита, че има задоволително информация от службите тези 70 души с дипломатически статут да бъдат оповестени за " личност нон грата ".

На съвещанията на консултативния съвет по сигурност към премиера е имало най-малко двама представители на президента , които са били наясно с всяка стъпка в този развой. Освен това, съгласно Мирчев има всички индикации, че информация за антибългарска активност на съветските служби е имало и в предходни години . Въпросът е за какво предните държавни управления не са взели ограничения за отбрана на националния интерес, пита той.

" Притеснителни са детайлностите, които научиха всички народни представители (но не могат да бъдат коментирани заради характера на заседанието) по отношение на мащаба на съветската разследваща активност в България и степента на навлизане на съветските шпионски мрежи по високите етажи на страната ", разяснява Мирчев.

Депутатът разяснява, че българските служби са в тежка борба с предатели вътре в тях , които работят против България. " Службите ни са тежко пробити и е нужна промяна за ограничение въздействието на Путин върху тях ", счита той.

" Изгонването на " 70-те съветски дипломати " демонстрира, че в ДАНС, Министерство на външните работи и Министерски съвет има хора, които работят за отбрана на българския народен интерес и те би трябвало да бъдат подкрепени ", написа още той.

" Правителството е свършило отлична работа с тези 70 " дипломати ". Единствената рецензия е, че не е изгонена самата Митрофанова. А това би трябвало да стане допустимо най-бързо ", приканва депутатът. И добавя, че " проектът за депутинизация на страната ", направен от Демократична България би трябвало да се трансформира в топ приоритет за България. Това включва нулева енергийна взаимозависимост от Путин и Русия.

Има високопоставени български политици, които искрено работят за ползите на Русия, а не на България. Тези псевдопатриоти би трябвало да бъдат разобличени и да поемат отговорността си пред народа.  Ако президент, министър председател и парламент не гледат в една посока в отбрана на българския интерес, България ще продължава да бъде вестибюла на Европа, през който Русия на Путин прави зверствата, счита още Мирчев.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР