Изгонената Ивелина е най-секси учителката, преподава рисуване на деца от

...
Изгонената Ивелина е най-секси учителката, преподава рисуване на деца от
Коментари Харесай

Ергенка се пусна по розови жартиери и накара Евгени да съжалява, че я е изпуснал!

Изгонената Ивелина е най-секси учителката, преподава изобразяване на деца от I до VII клас 



Децата в началните класове може и да не учат към този момент " Даваш ли, даваш, Балканджи Йово ", само че в подмяна получават все по-красиви учителки. А за най-горещата от тях умерено може да се дефинира Ивелина от " Ергенът "!
 Ивелина е секси Ивелина е секси  Позира с транспарантно черно долни дрехи Позира с транспарантно черно долни дрехи
Напусналата риалити шоуто учителка от Бургас накара пианиста Евгени да съжалява, откакто разкри пред своите фенове горещи фрагменти по долни дрехи. Облечена с розови жартиери и ефирни гащички, едвам скриващи прелестите й, чернокосата хала сподели, че към момента търси любовта след разлъката си с къдрокосия ерген.
 Демонстрира сочни форми Демонстрира сочни форми  Розовото й отива Розовото й отива


" От доста време съм без половинка, само че не я и диря. Отдадена съм на своите призвания в изкуството. Занимавах се с преподаване на изобразително изкуство от 1-ви до 7-и клас, както и на деца със специфични просветителни потребности. Намирах насладата във всички тези инициативи, намирала съм я и в любовта, само че сякаш тя не бе по този начин мощна, че да се задържи трайно в моя живот, колкото живописта, скулптурата, стенописът, естрадното пеене, а от скоро и класическото ", споделя Ивелина, която остана без роза в последния излъчен епизод на " Ергенът " предходната седмица.
 Като пантера е Като пантера е  Разкрачена в спалнята Разкрачена в спалнята

Мацката е безапелационна, че човек би трябвало да прави това, което го кара да се усеща жив.
 
 

" Остава да намеря най-важното, а точно Любовта! Страстната обич е съвсем трансподобно прекарване. Когато сме с колегата си, изключително в началните стадии на връзката, просто желаеме да се свържем физически и когато сме отделени от тях, болката от тяхното неявяване е съвсем непоносима и сме толкоз разконцентрирани в всекидневието си. Но точно от това място се раждат великото изкуство, музика, лирика и литература ", умува Ивелина.
 И синьото й отива И синьото й отива  За ръце с ергена Евгени За ръце с ергена Евгени


Тя приказва умерено за голотата в изкуството, на която е подвластна и самата тя.

" Не може да се отхвърли, че представянето на голотата постоянно е участвало в рисуването, скулптурата, фотографията . Така е, тъй като човешкото тяло е изначално красиво или тъй като всички ние, в това число и хората на изкуството, сме неспасяеми воайори ", разсъждава моделката.

В един от последните епизоди художничката от морския град се отпуска в компанията на къдрокосия ерген и от дума на дума двамата стигат до тематиката за предходните връзки. Тогава Ивелина разкрива, че някогашният й другар е имал доста проблеми, един от които е алкохолът. Двамата имали доста компликации, само че Ивелина се опитвала да резервира връзката им, до момента в който не се стигнало до физическо принуждение.

Ивелина знае по какъв начин да печели мъжкото внимание и има вяра, че гениите й в композиция с вродения съблазън и вътрешна хубост я трансформират в необичаен драгоценен камък.

Записва се за присъединяване в " Ергенът ", тъй като до оня миг постоянно са й се " изпречвали " неправилни мъже, с които не желае да си губи времето. Ивелина влиза първоначално в шоуто с вярата, че връзката с Евгени ще й помогне да почисти облика на съвършения мъж в главата си. Но напуща прибързано, останала без роза от пианиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР