Изглеждаше, че това управление с ротацията може да управлява поне

...
Изглеждаше, че това управление с ротацията може да управлява поне
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: От Нотариуса, Осемте джуджета и фалита на КТБ започна овладяването на държавата

Изглеждаше, че това ръководство с ротацията може да ръководи най-малко 18 месеца. Разпадът стартира, тъй като участниците започнаха да се упрекват за несполуките на това ръководство, само че не и да поемат отговорността за ръководството с хората, които са взели участие до момента. След като няма допустима ротация, отговорни са всички участници. Държавата забуксува още повече и няма явен небосвод, който да обрисува нещо устойчиво. Хората към този момент не демонстрират интензивност на избори, а в този момент още по-малко. Ако желаеха да са откровени един с различен, трябваше да се направи повсеместен разбор и да се поправят пробойните в ръководството. Не се подписа съглашение на база управническа стратегия.

Това съобщи някогашният вътрешен министър Цветан Цветанов.

„ Не познавам вътрешния министър Калин Стоянов. Може би Продължаваме промяната и Демократична България не го желаят, тъй като имат информация за Калин Стоянов, която не е обществено известна и се притесняват, че изборния развой няма да е почтен “, сподели той.

По думите му, точно случаите „ Нотариуса “ и „ Осемте джуджета “ са също сериозна причина това ръководство да не може да продължи да съществува. Той даде образец с проваленото съвещание на комисията, която разследваше въздействието на Мартин Божанов и Пепи Еврото върху правосъдната система.

" Смятам, че в случай че излязат истините към тези два случая, би трябвало да бъдат изслушани много лица, които могат да дадат една светлина, а това ще бъде много неприятно за тези, които в този момент вземат участие в политиката, която се прави сега в правосъдната система ", безапелационен е Цветанов.
„ Няма по какъв начин Нотариуса да съществува без политическа поддръжка. Видяхте и че се ускори политическата квота за Висш съдебен съвет. Има ясни зависимости. Може и Калин Стоянов да е държан според под някаква форма. По времето на Рашков той бе разследван, само че по-късно делото бе прекъснато и той стана вътрешен министър “, уточни някогашният вътрешен министър.
" Във всеки случай считам, че Главчев не би трябвало да се възползва от услугите на Калин Стоянов, тъй като това ще го компрометира. Пък и могат да се намерят доста по-подходящи лица за вътрешен министър ", добави той.

„ Алексей Петров е един прегледен образец за напън върху правосъдната система и зависимости. Знаете каква бе неговата роля за избрани процеси в страната. Когато той беше задържан, имаше огромен брой лични офанзиви върху мен. Тогава сме се управлявали единствено и само от написаното в закона. Имахме едно ръководство, образувано със съдействието на Алексей Петров. Това не бе добре за демокрацията “, акцентира Цветанов.

„ Архивите с компромати на Алексей Петров евентуално се пазят от различен, който държи политици според. Той беше част от националната сигурност. Много е мъчно да се бориш с проведената престъпност в тази несигурна конюнктура “, заключи водачът на „ Републиканци за България “.

„ Нотариуса, Осемте джуджета, истината за банкрута на КТБ - оттова стартира преодоляването на страната, от което е доста мъчно да излезем. Много мъчно ще се откри едно устойчиво държавно управление. Трябва да има политическа воля и диспути за хоризонтите на страната “, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР