Изглеждаш доста възрастен във всеки един аспект. Даже бих казала,

...
Изглеждаш доста възрастен във всеки един аспект. Даже бих казала,
Коментари Харесай

20-годишна поряза мераклия, защото е с 3 години по-голям от нея: Старичък си за мен

Изглеждаш много възрастен във всеки един аспект. Даже бих споделила, че имаш тип на пенсионер, може би поради чертите на лицето ти. С тези думи 20-годишната Моника се обърна към 23-годишен юноша, с което смути телевизионната публика в Испания в риалити формат за необвързани.

Едуардо, както е името на момчето, очевидно се почувства обиден от директния коментар на девойката.

Не съм толкоз остарял, опита се да ѝ изясни той, след което означи, че в случай че това е някакъв опит за смешка, не ѝ се е получило.

За негов призрачен сън обаче Моника още един път съобщи, че ни минимум не се майтапи, а в реалност го мисли.

Според регламента на предаването First Dates, което се излъчва по Mediaset, двама непознати се срещат в „ Ресторанта на любовта и в случай че си харесат на първа среща, могат да излязат и на втора. В края на тяхната среща Едуардо съумява да преглътне егото си и кани момичето да се видят още веднъж, само че Моника отклонява предлагането му, аргументирайки се с това, че физически много се разграничават – тя е млада, а той наподобява „ по-възрастен “.

Съжалявам, само че ти приличаш на възрастен господин, а аз на бебенце, отпрати го тя.

Много от феновете на формата разкритикуваха държанието на родената в Мадрид госпожица, споделяйки, че не това е методът да кажеш на някого, в случай че не го харесваш. Други коментиращи пък отдадоха казаното от нея на годините ѝ и неналичието на „ житейски стаж “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР