< Изглежда всичко се връща на този свят < Блестящият пример за това

...
<
Изглежда всичко се връща на този свят
<
Блестящият пример за това
Коментари Харесай

Всичко се връща: Глория направи това с дъщеря си, което сега прави тя!

< Изглежда всичко се връща на този свят
< Блестящият образец за това е Глория и новото  й гадже Добромир.
< Певицата не стопира да парадира с младото си гадже. Досега русенката не се е хвалила с мъж до себе си. Изключение прави бащата на дъщеря й, както и Йордан Джермански. Бизнесменът също бе по-млад от нея, само че откакто я накичи с рога, се разделиха с гръм и тропот.
< Глория и Добри към този момент свободно показват връзката си, като не стопират да се пускат от екзотични ваканции.
< Наскоро зли езици ги разделиха, като повода за това били чатове с по-млади дами. И на всичкото от горната страна Добри безогледно заявявал, че е с примата на поп фолка само поради парите й.Дали е по този начин или не, единствено певицата си го знае и си трае.
< Но Глория не се впусна в пояснения, единствено сподели една –единствена фотография от Доминикана. Там тя е на отмора в обятията на Добри, като компания й прави щерка й Симона.
< Но, има едно голямо само че. Глория направи всичко допустимо щерка й да се раздели с бащата на внучката си –Дани Милушев. Това се случи през февруари предходната година. Причината-че няма специалност, лентяйства и няма упоритости, а живее на гърба на двете певици. Според очевидци обаче Симона и той се срещали скрито по хотели, с цел да не разбере Гло. Но не се ли случва същото с поп фолк дивата?! И нейния Добри няма специалност, обучение и  е незает, като напълно лежи на нейната прехрана.
< „ Всичко се връща “, разясняват в мрежата.
<  
<  
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР