Изглежда успеха на играта може да промени възгледите на Кейдж

...
Изглежда успеха на играта може да промени възгледите на Кейдж
Коментари Харесай

Може да има продължение на Detroit: Become Human

Изглежда триумфа на играта може да промени възгледите на Кейдж за създаването на игрите.
Не е загадка, че за шефа на Quantic Dream, продълженията не са нещо желано. Това и е повода да не забележим Heavy Rain 2, без значение от отправените към него молби от страна на геймъри от целия свят. Сега обаче Кейдж може да направи завой във възгледите си, а повода за това се споделя Detroit: Become Human.

Наскоро стана ясно, че играта се е трансформирала в страховит шлагер за студиото. Quantic залагат доста на ексклузива за PlayStation 4 и това им се отплаща добре. След сравнителния крах на Beyond: Two Souls, студиото се завърна на пътя на триумфа. В неотдавна проведена дискусионна среща AmA (Ask me Anything) на страниците на Rediit, Кейдж не изключи опцията да работи още веднъж по историята за андроидите.

„ Бихме работили по продължение, в случай че почувстваме, че имаме концепциите, пристрастеността и въодушевлението за това и в случай че почувстваме, че има какво да кажем повече за този свят. Ние сме на първо място стимулирани от пристрастеността си, въпреки и това не всеки път да е нещо разумно… Ние се забавлявахме доста да работим по Detroit и сигурно има още доста вълнуващи истории, които може да се опишат в този свят “, изяснява Кейдж. Само че, както и той акцентира, Quantic не желаят да работят по едно продължение единствено поради „ лесните пари “.

Що се отнася до DLC, Кейдж загатва, че студиото би трябвало да реши по какво да работи – DLC, което визира някой от героите или пълнозначно продължение.

Може да видите по какъв начин Кейдж дава отговор и на други любопитни въпроси тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР