Изглежда твърде възможно да отидем на нови избори. Шансовете за

...
Изглежда твърде възможно да отидем на нови избори. Шансовете за
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Има сигнали за завръщане на здравия разум в НС


Изглежда прекомерно допустимо да отидем на нови избори. Шансовете за кабинет още има. Аз съм оптимист. Има сигнали за завръщане на здравия разсъдък. Едни нови избори няма да развържат този политически възел. Дори да има дребна смяна в силите, ние няма по какъв начин да излезем от този капан. Това съобщи заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Той означи, че се е подменил остарелият смисъл на политиката, в който най-важни с били болшинствата. „ Превърнахме политиката в някакъв непрестанен скандал. Всички знаят кой кого не харесва, никой не знае по какъв начин от това да сглобим аритметична коалиция “.

„ За мен тематиката за правосъдна промяна не е дали, нито по кое време, а по какъв начин. Фокусът би трябвало да бъде върху технологията. Политическите сили би трябвало да употребяват скъпото време, което имат, за да сближат позиции за правосъдната промяна “, посочи Дончев.

„ До момента с Демократична България имаме признати 10 положителни закона, резултат от парламентарно съдействие. За мен въпросът е в конкретиката и може да се случи. В днешно време е по-лесно да удариш някого, в сравнение с да му подадеш ръка. В политиката вместо единствено да се атакуваме вербално би трябвало и да си подаваме ръка “, съобщи зам.-председателят на.

„ Вижте с какви болшинства се одобряват решенията в Народно заседание. Решенията са положителни и това е искрица вяра. Този парламент може да работи “, сподели още Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР