Изглежда сякаш се срамуват от ИТН и се разграничават от

...
Изглежда сякаш се срамуват от ИТН и се разграничават от
Коментари Харесай

Василева за новата политическа формация: Изглежда сякаш се срамуват от ИТН

" Изглежда като че ли се срамят от Има Такъв Народ и се разграничават от партията. Това ми прави усещане, не изключително положително ".

Така Виктория Василева, която беше част от партията на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, разяснява учредяването на новата политическа групировка „ Заедно “.

Зад нея публично стоят Любомир Каримански и – две от знаковите фигури в Има Такъв Народ. Не пострадвам от обстоятелството, че не съм поканена, посочи Василева в отговор на въпрос на Българска национална телевизия.

Виктория Василева обърна внимание и на търсенето на виновността – не било редно да се търси непрекъснато другаде.

Визирам и Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, посочи тя.

И подсети, че нищо от референдума, който Трифонов провежда преди към този момент над 6 години, не се е случило.

„ Какво приказваме е едно, само че какво чуваме насреща е друго “, акцентира Василева, визирайки връзките сред партиите.

Според Василева, бъдещето на българската политика е в окрупняването, само че на хрумвания – дребни обединения не могат да създадат. Като не си променим мисленето, какво като си променяме модела, попита тя.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР