Изглежда сякаш между ГЕРБ и ПП няма да се случи

...
Изглежда сякаш между ГЕРБ и ПП няма да се случи
Коментари Харесай

Делян Добрев: Минаваме на План Б - ще съставим кабинет без ПП, ще разговаряме с всички останали

Изглежда като че ли сред ГЕРБ и Политическа партия няма да се случи нищо. Трябва обаче да има държавно управление и ГЕРБ ще преминат към проект Б.

 

Това се разбра от изявлението на депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в " На фокус с Лора Крумова ". Малко по-рано председателката на депутатската група Десислава Атанасова сподели пред Би Ти Ви, че ГЕРБ минават на разновидности с другите политически сили в Народното събрание, които да ги поддържат за държавно управление с първия мандат.

 

" Каква е логиката да си втори, да не си спечелил изборите и да искаш да направиш кабинет. Обаче кабинетът да е единствено твой. Не е разумно. Не разбирам по какъв начин те няма да ни поддържат нас, първата политическа мощ. При състояние, че ние им предлагаме да вземат участие във властта заслужено. Те обаче споделят, когато пристигна вторият мандат при нас, тогава вие ще ни подкрепите, а в случай че вие не го извършите, ние ще приказваме с всички останали. Нали другите бяха неприятните, не желаеха да имат нищо с тях. Тоест, те ще отидат при " неприятните сили ", против какво? ", разяснява Добрев.

 

" След като президентът връчи първия мандат на ГЕРБ, ние би трябвало да образуваме държавно управление.  Ние ще приказваме с всички, тъй като считам, че би трябвало да има държавно управление. Напълно безконтролно ще е да се отиде отново на избори. Хората ще ни гонят с камъни. План Б е съставяне на кабинет с някакъв трети мандат.

 

Еврозоната отиде на кино, Шенген отиде на кино, това е резултатът от ръководството на Политическа партия. Затова хората не ги желаят. Инфлация, беднотия. 12 милиарда дупка в бюджета тази страна в никакъв случай на е имала ", споделя още Добрев.

 

" Много по-важно е ние да образуваме кабинет макар електориалната вреда, която ще понесем.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР