Изглежда свободата му е по по нрава, отколкото да се

...
Изглежда свободата му е по по нрава, отколкото да се
Коментари Харесай

Вижте новата на Калин Врачански

Изглежда свободата му е по по нрава, в сравнение с да се развъжда и след това да зарязва децата на майките им

Хич не му пука на 42-годишният Калин Врачански В последно време той се изпокри от общественото пространство, само че продължава да играе в театъра. Определено блондинът си има лично виждане за живота и хорското статукво не му е по усета.

Изглежда свободата му е по по нрава, в сравнение с да се развъжда и след това да зарязва децата на майките им.Последната му възлюбена, с която нещата а-ха да станат съществени, бе художничката Александра. Двамата изкараха дружно няколко години, даже се сгодиха, само че наподобява на разкрепостената кокона й писна да го чака.

Защото артистът по този начин и не предложи брак на половинката си, нито й направи бебе.Според слуховете не той, а тя го напуснала. Въпреки че се кълнеше, че това е дамата на живота му, Калин Врачански въобще не се унищожи след края на връзката им. Новата му е брюнетка и непозната за необятната общност. Тя не е нито модифицирана, нито силиконова кукла.

Според клюките двамата са дружно от половин година и не стопират да обикалят света, както и родината. От фотосите, които пуснаха в нета си проличава, че и двамата са „ еднообразно луди “.Те към момента са на фаза гушкане и целуване, и по всичко си проличава, че са доста щастливи. Дали с нея Врачански ще предприеме по-сериозна стъпка или ще си остане единствено на стадий развлечение, бъдещето ще покаже. Източник: България днес
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР