Изглежда Слави Трифонов се кани да затваря телевизията си 7/8

...
Изглежда Слави Трифонов се кани да затваря телевизията си 7/8
Коментари Харесай

Слави пред фалит, затваря телевизията

Изглежда Слави Трифонов се кани да затваря малкия екран си 7/8 ТВ, която сътвори преди 5 години. Дългия още през зимата се е заел персонално  да откри работа на всичките си хора, с цел да не остават с празни джобове, когато приключи активността на личната си медия. Тази задача към този момент е изпълнена и се чака напълно скоро малкия екран му да хлопне кепенците. Очаква се шалтерът да бъде пернат още в първия ден от 2025 година

 

Шоуменът от Учиндол, който към този момент от няколко години се пробва да бъде и политик, потегли с огромни упоритости да прави лична телевизия, откакто преди 5 години отхвърли да преподпише контракта си за работа в Би Ти Ви. Само че нещата не потръгнаха добре за него.

Броени месеци след основаването на 7/8 ТВ, Слави е почнал да се оплаква пред хората си, че работи на голяма загуба. Запознати настояват, че към днешна дата той всеки месец губи най-малко по 300 000 лв. от това, че поддържа телевизионния си канал. Известно време се опитвал да издрапа, създавайки нови излъчвания с вяра да вдигне рейтинга, опита се да печели и от въвеждане на такси за достъп до телевизионното си наличие, само че ситуацията не стана по-розово. Още след Нова година Слави е почнал да приготвя затварянето на малкия екран.

Трифонов признал пред най-близките си, че финансирането на канала е сериозен проблем и на процедура е опразнило банковите му сметки. За тази година той щял да потъне с над 3 млн. лв..

 

Понеже хората, с които работи, за него са като семейство, Трифонов не си е разрешил да ги остави на произвола да ориста и просто да хлопне кепенците. Той се е нагърбил да им откри работа, което след завръщането в Би Ти Ви на програмния шеф Апостол Пенчев се оказало относително лесна задача. Още с назначението му в края на предходната година, Пенчев направи стъпки към възобновяване на програмата на Би Ти Ви с нови излъчвания на мястото на предходните. Говори се, че хората на Слави са се свързали с него и са му предложили няколко плана, които могат да осъществят заедно. Резултат от това е риалитито „ Бягство към успеха “, основано от екип на Дългия и водено от обичания му комедиант Краси Радков, както и музикалната викторина Коя е тази ария?, в която се труди целият „ Ку-ку Бенд ”. Зад кадър, естествено, също са хора на Слави.

 

Продуцент не е Дългия, а неговата дясна ръка – Евгени Димитров – Маестрото, който през февруари е записал лична компания, евентуално особено с цел да работи умерено с Би Ти Ви. Той обаче продължава да работи и с Трифонов. Само за Камен Воденичаров не се е намерила работа в Би Ти Ви, само че той развива лични планове, а и към този момент е водещ на „ Последния печели “ по Българска национална телевизия.

 

Това надали са единствените излъчвания, които Дългия и хората му ще вършат в Би Ти Ви отсега нататък. Напролет там се чакат още две нови продукции – „ Помниш ли текста “ и „ Кажи почтено.

До момента малкия екран не е оповестила публично кой ще ги продуцира, само че се приказва, че „ Помниш ли текста? “ най-вероятно също е препоръчано от хора на Слави. То, както „ Коя е тази ария? “, е музикална викторина. Състезателите би трябвало да допълват изчезнали елементи от текстове на песни.

 

Нищо чудно и тях да ги свирят музикантите от „ Ку-ку Бенд, а отсега нататък програмата на малкия екран да се цялостни с от ден на ден продукции, в които ще се четат имената на Евгени и близки до Трифонов водещи, до момента в който личната му телевизия дефинитивно спре работа.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР