Изглежда Силвена Роу се кани да се премести в ефира

...
Изглежда Силвена Роу се кани да се премести в ефира
Коментари Харесай

Силвена Роу се мести в NOVA

Изглежда Силвена Роу се кани да се реалокира в ефира на Нова тв.

Това стана ясно тази седмица, когато кулинарката изгря на премиерата на новия сериал на медията „ С река на сърцето “. Тя се появява за пръв път на събитие, което не е директно обвързвано с план, с нейно присъединяване. Мнозина разчетоха това като знак, че Силвена Роу е скъсала всевъзможни връзки с bTV и се надява на контракт с конкуренцията.

До наскоро тя се кълнеше, че в никакъв случай няма да смени bTV и твърдеше, че е „ нейно момиче “. Твърдеше, че при все, че може да работи на всички места, желае да продължи да работи там. Оказва се обаче, че медията напълно не държат на нея, колкото явно тя на тях. След като им продаде независимото си шоу „ Моето звездно празненство “ и съумя да пласира в ефир един негов сезон, пловдивчанката с британски акцент остана без телевизионна платформа.

Очевидно предаването ѝ не е пожънало упования рейтинг, поради, че не се възнамерява излъчването на втори сезон. Същевременно кулинарката се похвали, че работи по нов план с дръзкото название „ Храна и секс “. Направи усещане, че внезапно се втали, направи си фотоси по нищожно облекло и се държеше по този начин, като че ли към този момент е подписала контракт за новото си шоу.

Неотдавна обаче стана ясно, че в bTV няма да има сходно предаване. От медията подчертаха, че концепцията на Силвена Роу е в цялостен прорез с консервативния ѝ имидж. Освен това новият имидж на секс знак, който Роу се пробва да гради, не се връзва с малкия екран. Както към този момент стана ясно мястото ѝ бе заето от победителката в последния излъчен досега сезон на „ Мастършеф “ Мария Жекова, която ще прави новото кулинарно шоу „ Вкусът на България “. Новината бе обявена публично от медията предишния вторник.

Ден преди разпространението на тази информация, Силвена Роу лъсна на премиерата на NOVA. За формалното събитие кулинарката бе заложила на стеснен черен чеп, подчертаващ новата ѝ фигура. Тя безспорно наподобява много подмладена и в пъти по-добре отпреди.

От метода, по който кулинарката театралничи до Александра Богданска излиза наяве, че се усеща най-малко на нейното равнище по съблазън.

Високото самочувствие постоянно е допадало на NOVA, която няма проблем със половата тема в предаванията си. Според мълвата от там към този момент са отправили покана към Силвена Роу.

Колегата ѝ началник Петър Михалчев към този момент се снима в предаването на Нова тв „ Хелс Китчън “, дружно с Виктор Ангелов, с който в миналото работеха един до друг в bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР