Изглежда се е оказала изключително успешен проект за Ubisoft. Дотолкова,

...
Изглежда се е оказала изключително успешен проект за Ubisoft. Дотолкова,
Коментари Харесай

Ubisoft споделиха какво предстои за AC: Valhalla

Изглежда се е оказала извънредно сполучлив план за Ubisoft. Дотолкова, че играта получава в допълнение наличие и във втората си година от появяването си. Това беше обявено по време на Ubisoft Forward (част от Е3 2021). От студиото показаха това, което следва за играта в малко видео, което може да видите по-долу.

Преди да се стигне обаче до наличието за втората година, то остава да излязат още наличие и провокации от сезонния пропуск от година първа. Още това лято, феновете на играта ще могат да се разходят до Франция с The Siege of Paris, въвличайки ви в известната блокада на Париж от 845 година, която среща смелите викинги с гордите франки в една последна и решителна борба. The Siege of Paris ще ви даде достъпа до нова история и наличие, умения, екипировка, врагове, оръжия и качества. Допълнението ще ви срещне още веднъж с характерност, позната и от други игри от поредицата: Black Box. Освен част от сезонния пропуск, The Siege of Paris ще може да се поръча и независимо.

Есента пък Ubi посвещават на всички, които обичат историческата просвета. Тогава те ще получат следващото издание на Discovery Tour с Viking Age. Чудесната концепция на Ubisoft за това гратис допълнение следва триумфа на Discovery Tour: Ancient Egypt and Discovery Tour: Ancient Greece, появили се в Assassin’s Creed: Origins и Assassin’s Creed: Odyssey. „Влизайки в ролята на разнообразни персонажи от епохата, вие ще вземете присъединяване в техните по-големи и по-малки завършения, до момента в който научавате повече за тяхното всекидневие и историята на Норвегия и Англия от IX век“, пишат Ubisoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР