Изглежда попфолк певицата Кали е напът да вкара в експлоатация

...
Изглежда попфолк певицата Кали е напът да вкара в експлоатация
Коментари Харесай

Ще роди ли Кали 4-то дете на 48 години?

Изглежда попфолк певицата Кали е напът да вкара в употреба системата 4-4-8 на мястото на 4-4-2, трансформирала се в нейна визитна картичка.

 

Макар да е на 47 години, тя се кани да ражда 4-то дете. Проектобащата е с 14 години по-млад от нея, а връзката им е от петилетка. Смята се, че това е младият асеновградски паралия Атанас Червенков, по-известен с прякора си Наско Салфетката.

 

Макар от години да се приказва за връзката им, певицата продължава да крие неговите фотоси и не загатва името му обществено като нейно гадже. Запознати от близкото й обграждане обаче издават, че двамата почнали да се виждат още до момента в който тя била по отношение на бащата на третото си отроче.

 

Тя е безапелационна, че няма потребност да демонстрира в обществените мрежи какъв брой хубав, интелигентен и съумял е сътрудникът й. за сметка на това дефинира себе си като огромна късметлийка, имайки поради обстоятелството, че хем е „ по-дърта “ от него, хем той я глези и гледа. И добави, че евентуално това е повода да наподобява толкова добре.

 

В началото на октомври тя ще чукне 48 години. Макар към този момент да има три деца от трима разнообразни мъже, нито възрастта, нито пък фактът, че е многодетна майка я стопират да прави проекти за четвърто дете. След трите момчета мечтае за момиче. Макар преди години да бе споделила, че поради претърпяна тежка злополука е минала през комплицирана интервенция, която слага на риск живота й при всяка бременност, наподобява Кали не се стряска даже и от това.

Дали в действителност ще удостои новия си мъж с рожба, евентуално напълно скоро ще стане ясно. Предвид възрастта й няма доста благоприятни условия за отсрочване, тъй че надали ще чака още дълго.

 

Прякорът на обичания й идва от пристрастеността му да пръска салфетки по чалготеките. Именно там се запзонали. Кали обаче твърди, че в никакъв случай не е изневерявала на предходния си мъж. Преди да стартира да се среща с Наско Салфетката се разделила с Владимир поради задушаващата му ревнивост.

 

За Салфетката се знае единствено, че е финансово постоянен. Преди време мълвата носеше, че кара най-скъпата кола в региона на Пловдив, както и че пръска големи суми в нощните заведения с лека ръка. Той е правоприемник на притежателите на една от огромните вериги аптеки в Пловдив.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кали попфолк певица Наско Салфетката Атанас Червенков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР