Изглежда почти непостижимо, че е имало време – и то

...
Изглежда почти непостижимо, че е имало време – и то
Коментари Харесай

Джейн Фрейзър, главен изпълнителен директор на Citigroup, има шанса да осъществи преструктурирането на века, да върне предишната слава на банковата империя

Изглежда съвсем непостижимо, че е имало време – и то не толкоз от дълго време – Citigroup да е финансовият модел компания за услуги.

Може да се случи още веднъж, само че единствено в случай че изпълнителният шеф Джейн Фрейзър успее да реализира преструктурирането на века.

Пълно разобличаване: Не имам вяра в историята за завръщането на Citi, макар че има хора, които почитам на Уолстрийт (аналитикът на Wells Fargo Майк Мейо измежду тях), които дават порядъчен късмет.

Скептицизмът ми се основава на обстоятелството, че съм покривал мястото в продължение на десетилетия и — като дълготрадните вложители на банката — съм видял от първа ръка институционалното й изгниване.

Текущото тъжно положение на нещата на Citigroup — изоставаща цена на акциите, равнища на (лошо) ръководство, безкрайни несполучливи преструктурирания и неспособност да се пробие най-високото равнище на главните бизнес категории — не се появи за една нощ и ще отнеме известно време, с цел да се поправи.

Така нареченият финансов супермаркет беше с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР