Изглежда няма надежда за събиране между принц Уилям и по-малкия

...
Изглежда няма надежда за събиране между принц Уилям и по-малкия
Коментари Харесай

Враждата между принц Уилям и Хари можеше да бъде прекратена от един човек - но „сега е твърде късно“

Изглежда няма вяра за събиране сред принц Уилям и по-малкия му брат Хари, изключително откакто индивидът, който можеше да „ оправи всичко “, към този момент не е с нас.

Двамата сина на крал Чарлз, принцовете Уилям и Хари, са известни като отчуждени от известно време. Откакто Хари и брачната половинка му Меган Маркъл напуснаха кралското семейство, те излъчиха обществено възгледите си за кралското семейство и Уилям беше подложен на рецензия от по-малкия си брат в скандалното изявление на Опра Уинфри, документалния филм на двойката за Netflix и записките на Хари Spare.

Сега се счита, че принц Уилям изцяло е прекъснал връзките си с Хари и не е известно по кое време са се видели за финален път. В изявлението си за 60 минути през януари 2023 година Хари беше запитан дали приказва с Уилям или написа известия. Той отговори: „ В момента не. Но чакам с неспокойствие... Очаквам с неспокойствие да можем да намерим мир. “ Интервюиращият настоя какъв брой време е минало, към което Хари добави, че е било „ от известно време “.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР