Изглежда невероятно, но ето 5 странни, но ефикасни трика, които

...
Изглежда невероятно, но ето 5 странни, но ефикасни трика, които
Коментари Харесай

5 странни, но ефикасни трика за отслабване

Изглежда необикновено, само че ето 5 странни, само че ефикасни трика, които най-неочаквано могат да ви оказват помощ в битката с непотребните килограми!
1.Вдишвайте аромата на банан, ябълка или люта мента
Колкото и да ви се вижда неуместно, това оказва помощ. Доказват го проучванията на чикагски нутриционисти. Те открили, че хората, които вдишват аромата на тези плодове и на ментата, по-рядко огладняват . Обяснението е, че посредством обонянието мозъкът получава сигнали за насищане.

 

 
2.Поставете огледало против вашето място на масата
Експериментите демонстрират, че когато човек се вижда по какъв начин яде, количеството погълната храна е с една трета по-малко. Когато срещнете погледа си в огледалото, вие се сещате какви са вашите цели и „ нормативи ” във връзка с тежестта ви.

 

 Хранете се в синя атмосфера

 
3.Хранете се в синя атмосфера
Много малко заведения за хранене имат интериор в синьо и това не е инцидентно. Този цвят понижава апетита и хората поръчват по-малко ястия. Вкъщи можете да боядисате стените в синьо там, където се храните, да употребявате сини чинии и покривки и даже да носите сини облекла, до момента в който обядвате или вечеряте. По същата логичност избягвайте аленото, жълтото и оранжевото, които подтикват апетита.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР