Изглежда наставникът Маурицио Сари ще трябва да се въоръжи с

...
Изглежда наставникът Маурицио Сари ще трябва да се въоръжи с
Коментари Харесай

Пазърлъкът между Наполи и Челси хич няма да е лесен

Изглежда наставникът Маурицио Сари ще би трябвало да се въоръжи с самообладание по отношение на възможното си прекосяване в Челси. „ Сините” от Лондон нямат желание да заплащат освобождаващата уговорка на стойност 8 милиона, залегнала в контракта на експерта, защото неаполитанци към този момент оповестиха идването на Карло Анчелоти. В същото време договорът на Сари с италианския отбор към момента е годен и „ везувиани” не считат да го прекратят преди да получат въпросното заплащане.

Челси не желае да заплаща отплата за Сари

„ Гадзета дело спорт” твърди, че Челси предлага компромисен вид – намаление на дължимата сума посредством включването на бранителя Давид Луис в договорката. Така всичко опира до решението на президента на Наполи Аурелио де Лаурентис. На Апенините са сигурни, че той без проблем може да покрива заплатата на Сари за още една година, тъй като тя е в размер на 1,4 милиона евро. Предвид недобрите взаимоотношения сред двамата Де Лаурентис като нищо би могъл „ да вземе за заложник” Сари.

Сари към този момент наредил първи трансфер в Челси?

В същото време италианските медии настояват, че колоритният експерт към този момент е договорил персоналните си условия в Челси. Контрактът му на „ Стамфорд Бридж” ще бъде за 2 години с алтернатива за трета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР