Изглежда напоследък се превърна в мода родните певци да просят

...
Изглежда напоследък се превърна в мода родните певци да просят
Коментари Харесай

Не е a вярване. Йорданка Христова изтрещя тотално

Изглежда в последно време се трансформира в мода родните артисти да просят и Йорданка Христова побърза, че да не изпадне от листата. Тези дни изрева, че не разполага с пари, с цел да провежда независим концерт. Стигна се до там, че изрева в народен ефир, че има потребност от 100 хиляди лв., с цел да го реализира. Както е известно следващата година тя ще чукне 80 години, само че се ожали, че на този стадий не възнамерява да означи годишнината си с грандиозно събитие заради неналичието на пари.
Очевидно, давайки си сметка, че ще разгневи обществото, поради ширещата се бедност и невъзможността на българите да свържат двата края, тя побърза да посочи, че не търси пари от елементарни хора, а от спонсор, който да застане зад тила й и да подари сумата безплатно. Казано с други думи – някой да заплати масрафа, а тя да прибере облагата. 
Иначе пък си е повярвала и твърди, че може да направи страховит театър, тъй като е наясно по какъв начин да събере най-хубавия оркестър и да селектира шлагерите си.
За разлика от други нейни сътрудници, тя се е взела толкоз на съществено, че за нея е оскърбление да върви да тропа по вратите на мастити предприемачи, с цел да търси пари. Изглежда се надява, че някой ще отиде да й звънне на вратата, с цел да й се примоли да й подари немалка сума пари. И както лисицата, която като не могла да доближи гроздето си споделила, че е кисело, по този начин и Йорданка Христова заключи, че към този момент не й стигат сили и няма нерви да обикаля и да се състезава с останалите в сектора, които се надпреварват един през различен да пеят в една от най-големите зали у нас. 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР