Изглежда много секси идея, но не е трудно нещата да

...
Изглежда много секси идея, но не е трудно нещата да
Коментари Харесай

Полезни идеи за секс в кола

Изглежда доста секси концепция, само че не е мъчно нещата да се объркат. Затова ето някои потребни хрумвания по какъв начин да се подготвите за паметно преживяване на задната седалка.

Изберете позата

Избягвайте комплицираните акробатики. Удобна поза за секс в колата е мисионерската. Не забравяйте да приберете предните седалки оптимално, с цел да имате задоволително място да се вихрите.
Друга комфортна поза е седяща в скута или в случай че отворите вратата, може да се насладите и на задна.
Това със секса на капака на колата е повече кино премеждие. Съвременните коли нямат чак толкоз дебели ламарини и може нещата да завършат в сервиза и вместо хубави мемоари, да получите дебела сметка.
Не на последно място, оралната обич е съвършена на всяка седалка на автомобила, единствено не забравяйте да отбиете от пътя и да паркирате безвредно.

Затъмнете прозорците

Със сигурност не желаете да осъзнаете, че някой наднича през прозореца, до момента в който давате всичко от себе си. Затова подберете хубаво място за паркинг, където никой няма да ви тормози и за всеки случай ползвайте сенници.

Не обличайте нищо комплицирано

Хубавият секс в кола е неналожителен. Приятно е, когато се плъзнете един в различен с лекост и нещата се случват без затруднения. Стегнати дънки или латексови дрехи ще създадат нещата съвсем невъзможни. Затова в случай че подозирате опция за секс в колата, гледайте да сте с комфортни облекла, коитo обезпечават бърз достъп до интимните зони.

Носете си презервативи

Обикновено тези неща се случват на отдалечени места, в гори и поля, където няма аптеки. Затова, гледайте да сте подсигурени с съществени средства, които подсигуряват положително преживяване. Запасете се с презервативи, лубрикант, задържащ спрей и мокри кърпички. Наистина, даже всичко друго да забравите, тези неща ще ви разрешат да се насладите оптимално.

Почистете след себе си

Никога не оставяйте след себе си следите от своите полови завършения. Оставете мястото чисто, тъй като това, което е хубав спомен за вас, може да се трансформира в грозна панорама, когато си тръгнете. Пазете природата чиста и се връщайте към нея с наслада!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР