Изглежда Microsoft разработва интересни идеи за бъдещето на конзолата Xbox.

...
Изглежда Microsoft разработва интересни идеи за бъдещето на конзолата Xbox.
Коментари Харесай

Xbox All Access – идеята на Microsoft за продажба на конзола на изплащане

Изглежда Microsoft създава забавни хрумвания за бъдещето на конзолата Xbox. Носят се клюки, че компанията възнамерява изискванията за нов абонаментен проект. Той ще се споделя Xbox All Access и ще включва Xbox гейминг услугите Xbox Live Gold и Game Pass дружно с чисто нова подпора. Това се обезпечава с месечно възнаграждение за две години.
Посредством Xbox All Access ще можете да закупите най-новата Xbox One X против $34,99 на месец (заедно с спомагателните услуги). Все още няма точна информация за цената на комплексната услуга с Xbox One S. Интернет порталът Windows Central допуска, че платформата ще се предлага за $22 месечно. След края на двугодишния период оставате притежател на устройството, което сте поръчали, и вероятно решавате дали ще продължите абонамента си към Live Gold/Game Pass.

Въпреки че по съмнение планът към този момент си има официално название, вътрешно в компанията той се базира с кодово име „Ларго“ и се възнамерява от няколко месеца. Очаква се възможен анонс в края на месеца. Той обаче беше отсрочен заради събитието Gamescom (Засега Xbox Game Pass ще е налична единствено в САЩ). Вероятно Microsoft не е подготвена за откриване на Xbox All Access по отношение на изискванията в Европа.

Xbox All Access не е единственото нещо, за което Microsoft реши да мълчи на Gamescom събитието. Все още няма вести и за новия премиум контролер Xbox Washburn, който по клюки ще се продава за $150.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР