Изглежда, колкото повече научаваш за женските оргазми, толкова по-малко знаеш

...
Изглежда, колкото повече научаваш за женските оргазми, толкова по-малко знаеш
Коментари Харесай

Ето 10 вида женски оргазми, които може да пропускате

Изглежда, колкото повече научаваш за женските оргазми, толкоз по-малко знаеш в действителност. Има голям брой разнообразни оргазми, за които може би даже не знаете или в никакъв случай сте ги изпитвали. Женските оргазми постоянно се назовават la petite mort или „ дребна гибел “. Водещата сексоложка и някогашна порно звезда Ани Спринкъл има право, когато тя сподели: "Оргазмите са като песъчинки, няма два идентични. " Ако е права и мисля, че е, това значи, че капацитетът за женски оргазъм е безграничен.

1. Клиторен оргазъм
Едва ли не познавате този тип оргазъм. Но знаете ли, че клиторът е единственият орган, основан единствено и само за наслаждение? Той има 8000 нерва, което го прави извънредно сензитивен на досег. Това е двойно повече от нервните окончания в главата на пениса. Клиторът е доста по-голям, в сравнение с може би си мислите. Дължината му е покрай 10 см, а три четвърти от нея е скрита в женското тяло. Това е като заровено богатство под кожата, чакащо да бъде разкопано. Клиторният оргазъм може да аргументи на всички места сред три до 16 контракции и може да продължи от 10 до 30 секунди. Клиторът е част от еректилната женска мрежа, която включва и G-точката.

2. Вагинален оргазъм
За доста от дамите този тип оргазъм остава неосезаем. Това е по този начин, тъй като 50-75 % от тях не могат да получат оргазъм единствено от вагинално навлизане. Когато вагиналните оргазми се случват, те осветяват друга част от мозъка, в сравнение с клиторните оргазми. Част от влагалището (където се намира зоната на G-точката) е неразривно обвързвана с вътрешните елементи на клитора. По този метод "вагинални " оргазми в действителност биха могли да бъдат клиторни оргазми с друго име.

3. G-точка оргазъм
Това е видът оргазъм, за който копнеят доста дами. G-точката е оргазмична ерогенна зона на предната стена на влагалището. Тя набъбва при възбуденост, а оргазмите на G-точката са по-интензивни, по-дълготрайни и по-пълни, в сравнение с клиторни оргазми. Този тип оргазъм може също да докара до женска еякулация. И, не, женският еякулат не е урина, както си мислят някои невежи. Той съдържа високи равнища на ензима фосфатаза, глюкоза и фруктоза (всички те се намират и в семенната течност).

4. Цервикален оргазъм
Шийката на матката е в самата задница на влагалището, около G-точката. Цервикалните оргазми са разказани като по-дълбоки, цялостни и разширени, като екстатично изтръпване или „ излив на звезди “. Докато клиторните оргазми имат бърз пик и освобождение, G-точката и цервикалният оргазъм идват на талази на самодоволство, с прелестно чувство, което може да продължи с часове. Някои дами споделят, че цервикалните оргазми имат съвсем „ нравствен “ темперамент.

5. U-оргазъм
Това мъничко оргазмично леке е тъкмо над уретралния отвор, само че постоянно е подценявано. U-петното е мощно сензитивна ерогенна зона, която може да сътвори мощни оргазми и също взе участие в женската еякулация. То се намира във вулвата, тъкмо над влагалището и под клитора, заобикаляйки отвора на уретрата (отгоре и от двете страни) като обърнато надолу "U ". Това е мощно сензитивен вързоп от нерви, както и еректилна тъкан, която може да се усеща извънредно еротична при стимулация.

6. Анален оргазъм
Отварянето на ануса и аналния канал са независими обособени ерогенни зони, богати на нервни окончания и свръхчувствителни към стимулация и навлизане. В самия анус би трябвало да се прониква доста постепенно, според от желанията на приемника. Стимулирането на ануса, перинеума и ректума може да ангажира тазовите и пудендални нерви, които са забъркани в оргазмичния отговор.

7. Гърлен оргазъм
Жените могат да изпитат орален или пълнозвучен оргазъм по време на фелацио, изключително когато вършат „ надълбоко гърло”. Гърлото е обвързвано с вагусния нерв, шийката на матката и матката, съгласно откривателите по оргазъм Бевърли Уипъл и Бари Комисарук, които могат да провокират оргазми. Пеенето или излъчването на мощни звуци явно от време на време може да "доведе до по-дълготрайни, мощни оргазми и даже женска еякулация. " Ето за какво стененето и издаването на доста звуци по време на секс е положително нещо. Това усилва вашия оргазмен капацитет и оказва помощ да се движи оргазматичната сила по цялото тяло.

8. Нипългазъм
Този вид оргазъм е обилен и сетивен. Нипългазмът е оргазъм, който е резултат от стимулация на зърната на гърдите. Приблизително 29% от дамите са декларирали, че изпитват тези типове оргазми. Проучвания, направени с машини за образна диагностика на мозъка (ядрено-магнитен резонанс), в този момент потвърждават, че същата част на мозъка, известна като "генитална сензорна кора ", светва при стимулиране на зърната, тъкмо същата област, която светва при стимулиране на клитора и вагината. Смукването на зърната освобождава окситоцина – „ любовния хормон “, който е виновен за производството на контракции в матката и може да докара до оргазми.

9. Бодигазъм
Тези типове оргазъм могат да наподобяват митични, до момента в който в действителност не ги изпитате. Разширените или цялостните оргазми са тези, които не са локализирани единствено в гениталния район, само че могат да се разпространят по цялото тяло. Това може да се случи, когато няколко ерогенни зони се подтикват по едно и също време, като смесен оргазъм с клитора и G-точка. Този вид оргазми може да докара до голям брой оргазми и "супероргазми " (продължителни кулминации). Енергийните оргазми също могат да се разпространят по цялото тяло.

10. Майндгазъм
Този вид оргазъм наподобява сходен на прекарванията отвън тялото. Майнндазмите, наричани още дихателни и енергийни оргазми, са тип оргазъм за цялото тяло, който може да стартира в гениталиите, само че тогава суровата полова сила се канализира нагоре в чакрите и в цялото тяло. Както мъжете, по този начин и дамите могат да изпитват оргазми в цялото тяло, мирис и сила и това не изисква директна стимулация на гениталиите. Да, това значи свободни ръце. Това може да бъде полово прекарване, доста духовно и просветляващо прекарване или и двете. Този тип изумителен оргазъм е разказан като чувство като талази от екстатична, електрическа сила, преминаваща през цялото тяло, която ви кара да изтръпвате на всички места. Те могат да продължат доста по-дълго от елементарните оргазми, даже часове, като следствията не престават даже дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР