Изглежда холивудският ас Том Круз и младата руска старлетка Елсина

...
Изглежда холивудският ас Том Круз и младата руска старлетка Елсина
Коментари Харесай

Холивудският ас Том Круз брои милиони за апартамент, в който да се разгорещява на спокойствие с любовницата си

Изглежда холивудският ас Том Круз и младата съветска старлетка Елсина Хайрова, в действителност са двойка. Изданието „ Сън “ отбелязва, че влюбените са си купили апартамент в остаряла постройка в центъра на Лондон, където се събират един път месечно и прекарват дружно 3-4 дни като през това време се скъсват от интимности.

 

Изданието отбелязва, че гнезденцето за блъскане коства към 10 млн. паунда, които са били поделени от мултимилионера Круз и старлетката, освен това, забележете – по нейно гледище.

36-годишната брюнетка е наследница на съветския магнат Ринат Хайров и сигурно не е с артиста поради парите. По тази причина не е срещнала каквито и да било усложнения при поделянето на сумата за жилището, който е с 4 спални, 3 гостни и 2 кухни. Сградата е ситуирана в непосредствена непосредственост до тузарския магазин „ Хародс “ и въпреки да не наподобява изключително впечатляващо извън, разполага с удивителен разкош, спа и даже вътрешен парк.

 

От близкото обграждане на холивудската звезда издават, че заетостта му не му разрешава да се вижда по-често със старлетката от един път на няколко седмици. На този стадий обаче това състояние устройвало и двамата, а и Елсина няма никакво желание да зареже обществените си контакти в британското общество, с цел да последва артиста в Америка.

 

Холивудският ас не е имал сериозна връзка от 2012 година, когато заряза брачната половинка си Кейти Холмс. Рускинята пък е свободна след шумния бракоразвод с диамантения магнат Дмитрий Цветков преди 4 години, когато прибра голяма сума от положението му, включително и недвижими парцели в Кипър, Дубай и Англия.

Според изказванията, единствено бижутата, които е намазала, са за над 18 млн. паунда.

 

В родината си Елсина е относително известно име, само че от години живее в английската столица и даже има английско поданство. Основната й активност е напръскване на пари и има над 11 000 почитатели в обществените мрежи.

 

Един от забавните моменти към нея е фактът, че родителят й е някогашен народен представител от съветската Държавна дума от партията на Владимир Путин „ Единна Русия “. Преди това е бил зам-министър на финансите на съветската република Татарстан. Западът му е наложил публично наказания поради това, че поддържа войната в Украйна.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР