Изглежда ГЕРБ са впрегнали цялата Столична община да работи с

...
Изглежда ГЕРБ са впрегнали цялата Столична община да работи с
Коментари Харесай

Спаси София: ГЕРБ прави кампания с парите на данъкоплатците 

Изглежда ГЕРБ са впрегнали цялата Столична община да работи с парите на данъкоплатците за предизборната акция на Антон Хекимян. Това обявиха от " Спаси София " в своя позиция, публикувана до медиите, откакто претендентът за кмет на Бойко Борисов участва на първата копка за строителство на нова метростанция. 

" Днес, по неразбираеми аргументи, претендентът за кмет на ГЕРБ, Антон Хекимян, присъстваше на първа копка на нова метростанция. Нито един от настоящите общински съветници от опозицията не e поканен, само че по тази причина там е листата на ГЕРБ. Целта е ясна - с общински запас да се покаже, че те са единствените, които имат монопол и заслуга за положителните вести.



" Те дефинираха впрягането на държавен и общински запас в акцията на една партия като синоним за дейностите на Българска комунистическа партия и отминали времена, които всички желаеме да забравим. Случващото се е проява на безочливост и по тази причина е безусловно недопустимо. Това надалеч не е първият път, когато ръководещите досега се възползват от обществения запас, заплатен от парите на софиянци, за предизборна акция. Настояваме най-малко през последните дни на мандата си, кметът Фандъкова да прояви достолепие и да приключи тази корист ", категорични са от организацията. 

" От " Спаси София " оцениха зачестилите първи копки в границите на предизборната акция като дейности, целящи да заблудят софиянци, че последните 18 години е имало приемлив ритъм на работа по развиването на София.

“Тези, които с години бавиха подготвен план за метростанцията в този момент се снимат за предизборна агитация, до момента в който хората, които употребяваме метрото за повече от декор за фотосесии, трябваше години наред да се возим в препълнени влакове с шпации достигащи до 15 минути. Проектът за метростанцията е подготвен от 2017 година, само че “съвсем инцидентно ” се стартира две седмици преди изборите ”, съобщи Гергин Борисов от Спаси София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР