Изглежда ГЕРБ са впрегнали цялата Столична община да работи с

...
Изглежда ГЕРБ са впрегнали цялата Столична община да работи с
Коментари Харесай

Спаси София: ГЕРБ прави кампания с парите на данъкоплатците

Изглежда ГЕРБ са впрегнали цялата Столична община да работи с парите на данъкоплатците за предизборната акция на Антон Хекимян. Това обявиха от Спаси София в своя позиция, публикувана до медиите, откакто претендентът за кмет на Бойко Борисов участва на първата копка за строителство на нова метростанция.

 

“Днес, по неразбираеми аргументи, претендентът за кмет на ГЕРБ, Антон Хекимян, присъстваше на първа копка на нова метростанция. Нито един от настоящите общински съветници от опозицията не e поканен, само че по тази причина там е листата на ГЕРБ. Целта е ясна - с общински запас да се покаже, че те са единствените, които имат монопол и заслуга за положителните вести.

 

Те дефинираха впрягането на държавен и общински запас в акцията на една партия като синоним за дейностите на Българска комунистическа партия и отминали времена, които всички желаеме да забравим.

“Случващото се е проява на безочливост и по тази причина е безусловно недопустимо. Това надалеч не е първият път, когато ръководещите досега се възползват от обществения запас, заплатен от парите на софиянци, за предизборна акция. Настояваме най-малко през последните дни на мандата си, кметът Фандъкова да прояви достолепие и да приключи тази корист. ” - безапелационни са от организацията.

 

От Спаси София оцениха зачестилите първи копки в границите на предизборната акция като дейности, целящи да заблудят софиянци, че последните 18 години е имало приемлив ритъм на работа по развиването на София.

“Тези, които с години бавиха подготвен план за метростанцията в този момент се снимат за предизборна агитация, до момента в който хората, които употребяваме метрото за повече от декор за фотосесии, трябваше години наред да се возим в препълнени влакове с шпации достигащи до 15 минути. Проектът за метростанцията е подготвен от 2017 година, само че “съвсем инцидентно ” се стартира две седмици преди изборите ”, съобщи Гергин Борисов от Спаси София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР