Изглежда Epic Games планира да промени условията по които се

...
Изглежда Epic Games планира да промени условията по които се
Коментари Харесай

Ще се въведат някои промени във формирането на битки във Fortnite

Изглежда Epic Games възнамерява да промени изискванията по които се образуват борби в Battle Royale шлагерът Fortnite. Според обява в уеб страницата на разработчика, факторът, който ще играе роля в избиране на съперниците, против които ще се изправяте, ще бъдат вашите входни устройства.

Например, в случай че употребявате конзолата PlayStation 4, само че сте вързали към нея мишка и клавиатура, ще бъдете събирани не с хора, които имат други PS4, а точно такива с мишка и клавиатура. Независимо дали са с конзоли или лични компютри. Правилата към момента не са в действие, само че се чака да бъдат въведени доста скоро. Трябва да отбележим, че геймърите с Xbox One няма да имат огромен избор, защото платформата въобще няма поддръжка за мишка и клавиатура (макар че Microsoft работи по въпроса). Във всеки случай те ще бъдат изправяни против играчи с контролери. Не са конкретизирани изискванията за потребителите на лични компютри, употребяващи контролери. Epic единствено загатна, че с ъпдейт се чака да бъде задействана опцията да бъдат нагласяни разнообразни дейности по бутоните на контролера.

Промените се вкарват под предлог, че употребяващите обичайния способ на игра са с избрани преимущества пред тези с контролери. Конкретно това е поради мишките, с които прицелването е по-прецизно. Особено пък когато при някои модели единствено с един бутон се реализира смяна на чувствителността.

Освен това студиото разяснява и опцията за интеграция на спортна система във Fortnite. Посредством нея геймърите „ще бъдат разпознавани по техните постижения“. Спомената беше и евентуалната поддръжка на 4К резолюция на PS4 Pro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР