Изглежда е постановена присъда по делото Coyote vs. Acme“, съдебната

...
Изглежда е постановена присъда по делото Coyote vs. Acme“, съдебната
Коментари Харесай

Актьорът Уил Форте казва, че завършеният филм „Coyote vs. Acme“ вероятно никога няма да излезе

Изглежда е постановена присъда по делото „ Coyote vs. Acme “, правосъдната комедия на Warner Bros. Discovery, основана на известният воин на Looney Tunes.

Филмът евентуално в никакъв случай няма да излезе, сподели основният артист Уил Форте в изявление в обществените медии в четвъртък.

Първоначално плануван за премиера по кината през юли предходната година, съгласно известията филмът беше отсрочен през Ноември предходната година, съгласно Deadline.

написа в обществените медии през ноември.

След възмущението на почитателите и промишлеността от безцеремонната орис на кино лентата, Netflix, Amazon и Paramount прожектираха кино лентата и „ изпратиха красиви предложения “, нито една от които не беше призната, The Wrap съобщи по-рано този месец.

„ Когато за първи път чух, че филмът ни се „ изтрива “, още не го бях гледал “, написа Форте, обръщайки се към актьорския състав и екипа на кино лентата. „ Така че си помислих това, което би трябвало да са си помислили всички останали: това нещо би трябвало да е отпадък. Но тогава го видях. И е неверо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР