Изглежда Dontnod желаят да отворят нова страница за играта.Според GameWatcher,

...
Изглежда Dontnod желаят да отворят нова страница за играта.Според GameWatcher,
Коментари Харесай

Life Is Strange 2 вероятно ще е без Макс и Клоуи

Изглежда Dontnod желаят да отворят нова страница за играта.

Според GameWatcher, Life is Strange 2 ще е лишен от основните си героини от първата игра. Както знаете, Dontnod разгласява тази седмица The Awesome Adventures of Captain Spirit, безвъзмездна игра от света на Life is Strange, която ще играе ролята на свързващо звено сред първата и втората игра от поредицата (както помните имаше още една игра – Life is Strange: Before the Storm, на Deck Nine, която разказваше за събитията, случили се преди описаните в първата игра).

The Awesome Adventures of Captain Spirit има за основен воин Крис, малко момче с развито въображение. „ Не мислим да скапваме прекарването ви за събитията в играта (тя е безвъзмездна и е страхотна, тъй че нямате опрощение да не я пробвате), само че тя несъмнено слага някои сюжетни линии и герои за Life is Strange 2, и Макс и Клоуи наподобява липсват “, написа Крис Капел от медията.

The Awesome Adventures of Captain Spirit към този момент е налична за гратис събаряне и съдейки по отзивите в Steam, играта несъмнено си коства.

„ Captain Spirit е къс, само че прелестен откъслек от живота на едно отлично малко момче. Невероятното внимание към детайла, което Dontnod вкарва във всяка една част на епизода ще ви кара да се връщате още веднъж и още веднъж, до момента в който не намерите всяка една загадка, пробвали сте всеки един избор и приключили всяка една цел.Тя може да остане в историята, като една от най-оригиналните демонстративни игри, в миналото създавани. Да, толкоз добра, колкото Half-Life: Uplink. Играйте я “, гласи ревюто на Game Watcher към демото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР