Изглежда Диляна Попова и Асен Блатечки отново успяха да разпалят

...
Изглежда Диляна Попова и Асен Блатечки отново успяха да разпалят
Коментари Харесай

Не е за вярване какво се случва между Диляна Попова и Блатечки

Изглежда Диляна Попова и Асен Блатечки още веднъж съумяха да разпалят пристрастеностите между тях.

Двамата се събраха във Виена с оправданието, че ще отпразнуват рождения ден на сина си Борил, който навърши 8 години. Дори отпътуваха дружно за австрийската столица, доказвайки, че щастието на сина им е най-важно за тях. Твърдят, че точно той настоял да бъде и с двамата на празника си.

Диляна Попова побърза да разгласява и фотоси от увеселителния парк „ Пратер “, на които ясно се вижда, че Асен Блатечки е компактно до тях. 
Самият артист нееднократно е споделял, че двамата с Диляна се разделили преди две години и бе безапелационен, че няма връщане обратно, когато нещо се счупи. Доколкото може да се олелия на думите му, няма нова възлюбена към днешна дата.

Диляна Попова пък е много по-потайна от него във връзка с персоналния си живот. Мълвата понесе, че живее на фамилни начала с предприемача Лъчезар Захариев.  
Вероятно си спомняте, че връзката сред манекенката и артиста започва като извънбрачна случка. По това време Блатечки към момента бе женен за брачната половинка си Катерина Горанова. Запознаха се на снимачната площадка на „ Стъклен дом “ и дълго отричаха, че имат връзка.

Истината обаче лъсна скоро по-късно, откакто след редица премеждия, Асен Блатечки се раздели със брачната половинка си, от която има пораснала щерка Катерина и заживя под един покрив с Диляна Попова. Безоблачният им интервал обаче не продължи дълго време. Запознати издават, че артистът не спирал да заглежда млади девойки и това изчерпало търпението на манекенката.

Тя твърди, че го е избрала за татко на сина й, защото изпитвала мощни усеща към него и считала, че това е естествено продължение на връзката им. 
Актьорът също доста желал да има наследник и бил на седмото небе от благополучие, когато схванал, че фантазията му е напът да се сбъдне.
Той обаче не намерил сили да признае на жена си, че чака дете от друга, а тя научила от медиите. 

Изживеният потрес за Катерина Горанова бил голям. Най-много от любовната случка на артиста обаче потърпевша щерка им Катерина, която по това време навлизала в тийнейджърска възраст. Тя изрично отказвала да елементарни измяната на татко си и даже изпаднала в меланхолия. 

Тъй като Блатечки доста се изплашил за психологичното здраве на щерка си, останал в фамилното ложе, зарязвайки Диляна Попова в напреднала бременност. Обещал й обаче, че ще се погрижи за бебето и ще й оказва помощ финансово. Накрая на брачната половинка му й писнало от сходни циркове, стегнала си багажа и дефинитивно разкарала Блатечки от живота си. 
Към днешна дата тя има нова връзка. Актьорът пък се събра с любовта на живота си, само че и там идилията му не продължи дълго време.
Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР