Изглежда че за събитието Е3 това лято се подготвят големи

...
Изглежда че за събитието Е3 това лято се подготвят големи
Коментари Харесай

На тазгодишното Е3 се очакват нови Xbox конзоли

Изглежда че за събитието Е3 това лято се приготвят огромни анонси. Сигурно е, че Microsoft ще показа новата игра Halo Infinite , само че се носят клюки, че компанията няма да покаже само компютърни игри. Вероятно идващото потомство Xbox конзоли също ще бъде показано тогава.

Това заяви френският интернет портал Jeux Video. Според него, планът „Скарлет“ , включващ две нови гейминг платформи, ще бъде показан на Е3 2019. Устройствата са с кодови имена Локхарт и Анаконда . Не, това не значи, че ще можете да си купите нов хардуер през лятото. Във всеки случай новите Xbox конзоли ще бъдат пуснати в продажба след есента на 2020-та година.

Заедно с платформите се чака да научим повече за Halo Infinite, за която съвсем нищо не сме чували от предходната година. Според слуховете, тя ще работи на конзолите от Проект Скарлет, само че ще има версии и за Xbox One. Ninja Theory, едно от студията на Microsoft, също може да разгласи игра на Е3, само че тя ще е единствено за Xbox One. Освен това, американската компания ще разгласи и съкооперацията си с Nintendo върху създаването на нови артикули и услуги.

Имайки поради представянето на Xbox One X като Проект Скорпион на предходните Е3, допускаме, че и тази презентация ще е също толкоз сбита. За новите конзоли знаем, че има късмет да употребяват процесори на AMD с Vega графични ядра. Системата на по-мощната платформа Анаконда ще има продуктивност над 12 терафлопса. Локхарт пък ще е единствено с 4 терафлопса и ще обезпечава единствено до FullHD резолюция. Тези характерности обаче не са дефинитивни и информацията може да е радикално друга на Е3. Microsoft надали ще разисква цената на хардуера на този стадий, само че се допуска, че Анаконда ще се продава колкото сегашната Xbox One X – към 500 $.

Sony ще пропусне Е3 тази година, което дава идеалната опция на Microsoft да насочи цялото внимание към своите артикули. Повече ще научим през юни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР