Изглежда, че всеки път, когато четем новините, постоянно се случва

...
Изглежда, че всеки път, когато четем новините, постоянно се случва
Коментари Харесай

Лечение с движение: как да освободите тялото и душата си

Изглежда, че всякога, когато четем новините, непрекъснато се случва нещо пагубно. Всички ние сме изложени на контузии на доста равнища, няколко пъти дневно.

Тъй като травматичните събития наподобяват все по-разпространени, има потребност да разберем по какъв начин да се оправим с травматичните прекарвания - без значение дали са от първа ръка или вторични. Травмата може да ни засегне физически , да промени държанието ни, да ускори страстите ни и да промени душeвността ни.

Често реакциите ни към контузията могат да включват отказване, тревога, боязън и беззащитност. Убежденията, възгледите и взаимоотношенията могат да бъдат сложени под въпрос. Да се излекуваш от контузията е допустимо и един от най-хубавите способи е включване на тялото в лечебния развой . Разбирането на възприятията и страстите ни е от главно значение за лечебния развой. Това изложение може да се случва свободно или да бъде блокирано в тялото. Такива блокажи постоянно се появяват вследствие на контузия и придвижването на тялото може да помогне да се насърчи себеизразяването.

Как да ги освободим? Има няколко метода, които можем да практикуваме в домашни условия и без външна помощ : можете да видите в галерията ни.
 Как да се излекуваме с тялото си и неговите придвижвания  Как да се излекуваме с тялото си и неговите придвижвания  Как да се излекуваме с тялото си и неговите придвижвания  Как да се излекуваме с тялото си и неговите придвижвания
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР