Изглежда, че в светските среди се е заформила нова двойка,

...
Изглежда, че в светските среди се е заформила нова двойка,
Коментари Харесай

Загаджиха ли се Сенто и бившата гимнастичка Мая?

Изглежда, че в светските среди се е заформила нова двойка, въпреки и тихомълком. Става въпрос за Станислав – синът на Илиян Михов – Баровеца и някогашната гимнастичка Мая Пауновска. Близостта посред им може да се наблюдава чак до август, предходната година, въпреки да не са споделяли кой знае какъв брой общи постове в обществените мрежи. През миналия уикенд обаче, двойката се демонстрираха гушнати.

 

В стори в Инстаграм, Мая качи фотографията, на която театралничи в прегръдката на Станислав на фона на умерено море и към нея написа: „ Най-добрият човек, който познавам “.

Едва ли фрагментът би привлякъл изключително внимание, в случай че не се знаеше, че Мая има зад тила си мъж и две деца.

 

Прави обаче усещане, че последните й фотоси със брачна половинка й датират от януари, предходната година, което поражда въпроса дали връзката им не се е разпаднала. Засега явен отговор, няма. Да напомним обаче, че през август, гимнастичката показа изненадващо приказни фрагменти от скалите на Тюленово, само че в тях не попадаше Сенто, както е артистичният псевдоним на Станислав Михов. Предвид обстоятелството обаче, че той е маркиран, подухва на мисълта, че двамата са били дружно на това райско кътче.

 

По-късно същия месец, те снимаха и занимателно клипче, на което Мая сподели ефектно влизане в колата на Сенто, без да отваря вратата. Едва ли някой има подозрение, че е запазила гъвкавостта си от времената, в които се състезаваше. Появи се обаче друго подозрение – за дружбата й със сина на Баровеца.

 

Разбира се, че не е изключено двамата да са единствено другари, поради обстоятелството, че Сенто пътешества непрекъснато по света и споделя клипчета и фотоси за почитателите си в Инстаграм, на които Мая не участва.

 

Въпреки всичко фрагментът с топлата прегръдка, с който гимнастичката поздрави Сенто, който имаше рожден ден предишния уикенд, провокира всеобщо любознание за естеството на връзките им.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР