Изглежда, че трите екипа на Арсенал за следващия сезон са

...
Изглежда, че трите екипа на Арсенал за следващия сезон са
Коментари Харесай

Изтекоха екипи на Арсенал за следващия сезон, тъй като третата лента включва нова значка и настройка на Adidas

Изглежда, че трите екипа на Арсенал за идващия сезон са изтекли със наследник трети екип, планиран, включващ нова значка в жанр оръдие.

Артилеристите постоянно ще носят обичайното си алено за домашен мачове, като първата им лента като посетител ще придобие черен тип, както се правеше в предходни години. Дизайнът на трети комплект намокри апетита на почитателите, само че Adidas избра ярко синьо с нотка лилаво, с цел да придаде на лентата прелъстителен тип.

Изтеклите изображения идват от същия източник в обществените медии, който вярно е основал ранни изображения на екипите за сезон 2022/23. И трите ленти одобряват еднакъв дизайн, единствено с разнообразни цветове според от комплекта с доста цветове, употребявани на всички места.

Домашните фланелки на Арсенал одобряват нормалните червени и бели цветове, само че имат включена нотка на синьо. Тяхната лента за посетители е най-вече черна, само че включва детайл от алено и зелено. Третият комплект към момента може да се окаже най-популярен, защото Adidas...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР