Изглежда, че този човек е доста подготвен планинар, самообучавал се

...
Изглежда, че този човек е доста подготвен планинар, самообучавал се
Коментари Харесай

Следовател: Убиецът от Нови Искър е много опасен за цялото население



Изглежда, че този човек е много квалифициран алпинист, самообучавал се е. Този човек няма какво да губи, тъй че всеки който му се препречи на пътя за бягство е евентуална жертва. Росен Ангелов е доста рисков. Това сподели някогашният следовател Людмил Рангелов в ефира на БТВ.

„ Когато имаш упования да намериш избрани предмети на мястото на престъплението и не ги намериш, повтаряш огледа. Възможно е Росен Ангелов да е оставил отпечатъци или да е бил ранен “. „ Изглежда, че този човек е много квалифициран алпинист, квалифициран човек, самообучавал се е. Възможно е известието за това, че жертвите в Нови Искър са убити с по един патрон, да се дължи на това, че малокалибреното оръжие оставя малко следи по облеклата и при първия оглед това да е направило усещане. Оръжието е нелегално притежавано. Това е намерил и е имал на разположение “, акцентира Людмил Рангелов.

„ Възможно е да не е в региона, в който го търсят. Може и да не настъпи толкоз скоро развръзката. Няма и месец, откогато същата обсада се прави край Боснек и не докара до резултат. Ако това е причинителят и е решил да се крие, евентуално е доста надалеч. Убиецът е доста рисков за цялото население. Този човек няма какво да губи, тъй че всеки който му се препречи на пътя за бягство е евентуална жертва. За един умел алпинист измъкването не е проблем “, предизвести специалистът.

„ Изключително тежко закононарушение. Жертвите му са даже далечни от неговите ползи. Действал е безпощадно. Това е социопат. Този човек би трябвало да бъде заловен час по-скоро и обезвреден “, увери Рангелов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР