Изглежда, че това ще бъде първата стъпка на Мъск, целяща

...
Изглежда, че това ще бъде първата стъпка на Мъск, целяща
Коментари Харесай

Мъск ще въведе „лека такса” за корпоративни потребители на Twitter

Изглежда, че това ще бъде първата стъпка на Мъск, целяща „ да направи Twitter по-добър от всеки път “. За да ускори атрактивността на платформата, чиято функционалност назова „ нишова ”, Мъск възнамерява също по-ниска абонаментна цена за ползвателите на Twitter Blue и нови функционалности, като например бутон „ анулация на туит ”.

Очаква се договорката за придобиването на обществената медия да завърши до есента, като плюс осъществяването на финансовите условия, Мъск би трябвало да получи утвърждението на акционерите и регулаторните органи. Мултимилиардерът ще изкупи всички акции на компанията, налични на фондовия пазар, трансформирайки я от обществена в частна.

Междувременно Мъск е съобщил на евентуални вложители, че може да върне Twitter на фондовия пазар. Позовавайки се на осведомени с въпроса, Wall Street Journal счита, че срокът, който си е определил за това, е три години.

Сделката за покупката на обществената медия към този момент седмици наред вълнува американската общност. CNN приканва някои от най-големите американски марки да бойкотират Twitter, в случай че Мъск...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР