Изглежда, че сме близо до финала. Понеже това е много

...
Изглежда, че сме близо до финала. Понеже това е много
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трудно ще се произведе безпроблемно управление, но ще бъдем отговорни

Изглежда, че сме покрай финала. Понеже това е доста комплициран развой, се надявам напълно скоро страната да има държавно управление. Това съобщи съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Форматът на договарянията е на двустранна база и това има своята логичност. Българското общество разпореди мандата, с цел да се осъществя смяната, само че не и цялостната аритметика. Това е неизбежната настройка, в случай че желаеме тази страна да има държавно управление, а и да не се върви отново на избори “, предизвести той.

„ Трябва да се каже почтено, че тази настройка ще бъде сложна за осъществяване. Трудно ще се създаде едно безпроблемно ръководство. Коалицията обаче ще реши няколко сложни задания – да има държавно управление и да не се разчита на гласовете на Движение за права и свободи и ГЕРБ, ще бъде обединено към рестарт на правосъдната власт. Рестартът на правораздаването може да реши въпроса да има държавно управление. Най-накрая властта в България ще може да се ръководи от институциите, ще има правдивост и по-голямо доверие, има късмет българската страна да работи за всички “, изясни съпредседателят на " ".

За КПКОНПИ Иванов съобщи, че до момента в който не се рестартира Прокуратурата и не се модернизира, ще сме обречени да търсим други възможности. „ Цялото общество споделя на Гешев да си върви, а той си седи и нахалства. Този рестарт е доста значим “, акцентира той.

„ Отказвам да съм министър, тъй като считам, че при толкоз комплицирана политическа структура е по-добре политическите водачи да създадат крачка обратно и да дадем път на специалистите. Ние имаме какво да дадем и влизаме със схващане за лимитираната си роля в тази комплицирана политическа структура. Нашата отговорност е ясна и не се отхвърляме да я носим “, сподели Иванов.

„ Такъв модел до момента не е юридически. Трябва да сме наясно, че неговата работа ще е сложна. България има потребност от държавно управление “, сподели още Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Той добави, че следва работа по бюджета, Инспекторатът на Висш съдебен съвет също би трябвало да проработи, тъй като е част от рестартът на правосъдната система.

„ Управленската настройка ще е комплицирана, тъй като четири партии влизат в коалиция. Готови сме да поемем отговорност, макар компликациите. Това не го назовавам компромис, а отговорност “, акцентира Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР